Articole adăugate recent

Un “lipici de carne” este o pudra alba care lipește resturi provenite din prelucrarea cărnii și conține bucăți de carne de vită, miel, pui si pește. Aceasta pudra se folosește de ceva timp, nu este o noutate.

Lipiciul de carne are un agent coagulant reprezentat de sange de animal. Prezinta un grad ridicat de risc de infestare cu bacterii adunate din bucățile de carne. File-ul este format din resturi de carne lipite bine si condimentate cu monoglutamat de sodiu. Nu oricine consumă file, dar cei în cauză cred că mănâncă o carne de calitate superioara. Se înșeală.

Carnea nu se rupe acolo unde bucățile sunt lipite, si nu iti poti da seama ca nu este o bucata întreaga.

În restaurante bucătarii folosesc această enzimă lipicioasă sub forma de pudra alba. Carnea este amestecată,iar cei care o prepară au grijă să nu inhaleze substanta utilizată.

Mari furnizori folosesc acest produs special cunoscut sub denumirea de “lipici de carne” pentru a lipi portiuni ramase sau “resturi” de carne si  le vând ca produse de calitate.
Sunt state pe Glob unde nu exista nicio reglementare in privința lipiciului de carne. Produsele sunt ambalate în supermarket-uri sub numele de carne “procesata” sau “reprocesata”.

O friptura care conține lipici de carne este foarte periculoasă. Poate produce cheaguri de sânge si atacuri cerebrale.

Daca bucatile de carne lipite nu sunt bine prelucrate termic bacteriile existente in acele bucati nu sunt ucise, consumatorii riscand contaminarea întregului tract digestiv.

RECOMANDARE
Record absolut. Țara în care temperatura a ajuns la 63 de grade Celsius, cea mai mare înregistrată vreodată pe Terra

Sursa: televiziunea-medicala.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Sătulă de indiferența primarului, o femeie s-a zbătut și a reușit singură să aducă gaze la ea în sat. Interesele unui consilier local, afacerist cu leme ar fi tărăgănat începerea lucrărilor
loading...

NU RATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here