Articole adăugate recent

Rajo Verma, o tânără mamă de doar 21 de ani, este căsătorită cu cinci bărbați, toţi fraţi, potrivit unei tradiţii locale pe care trebuie să o urmeze, potrivit The Sun.

Potrivit tradiţiilor locale, odată ce s-a căsătorit cu unul dintre bărbați, ea a fost nevoită să se mărite cu toţi. Conform RomaniaTV, in prezent, cele şase persoane, alături de un copil, locuiesc într-o singură cameră, fără paturi.Ei trăiesc într-un sat din nordul Indiei, considerându-se o familie fericită, femeia culcându-se cu un bărbat diferit în fiecare seară. Mai mult, Rajo nu ştie al cui este primul lor copil, Jay, un băieţel de doar 18 luni.

La început a fost puțin ciudat, dar nu favorizez pe niciunul. Mama mea a fost de asemenea căsătorită cu trei frați şi când m-am căsătorit ştiam că trebuie să îi accept pe toţi de soţi. Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi, doar mai multe pături pe podea. Primesc mai multă atenţie decât majoritatea soţiilor”, a declarat femeia, conform ROMANIATV.casatorita cu 5 frati in India

Guddu, primul dintre soţi, în vârstă de 21 de ani, povesteşte că a fost primul cu care s-a căsătorit, în urmă cu patru ani. El spune că toţi cei cinci bărbaţi întreţin relaţii sexuale cu femeia, dar nimeni nu este gelos, considerându-se o familie mare şi fericită.

Tinerii au participat la o căsătorie Hindu aranjată, primul soţ fiind considerat cel oficial. Cu toate acestea, potrivit tradiţiilor satului în care locuiesc, Rajo a fost nevoită să se căsătorească ulterior cu restul fraţilor, Bajju, 32, Sant Ram, 28, Gopal, 26, şi Dinesh. Cu ultimul dintre soţi s-a căsătorit în cursul anului trecut, în momentul în care Dinesh a împlinit vârsta de 18 ani.casatorita cu 5 frati

Tradiţia provine dintr-o formă istorică de organizare a familiei, numită poliandrie, în care o femeie poate să se căsătorească în același timp cu mai mulți bărbați.

O poveste asemănătoare cu aceasta, avem si noi in Romania. Este vorba de ieșeanul ce trăiește cu 2 neveste și are 13 copii. Afla detalii AICI.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Cât de tare e asta? O primărie de la țară oferă 150 de lei pentru fiecare fotografie cu oameni care aruncă gunoi la întâmplare
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here