Articole adăugate recent

O femeie,  cercetător în domeniul fizicii cuantice, a îmbinat descoperirile științifice cu puterea de vindecare a mâinilor. „Am vrut sa combin vindecarea cu mâinile, folosită din timpuri străvechi cu ultimele descoperiri științifice, adică cu fizica cuantica”, afirma Fleury. Ea a fondat în Houston un institut bazat pe vindecarea prin atingere (THI – Touch of Healing Institute).

Cursurile din cadrul Institutului combină elemente de presopunctură, ( parte din spiritualitatea nativilor americani) cu metafizica hindu și tehnici de eliberare spirituală, psihologie energetică precum si cu alte modalități prin care sunt folosiți curenții electromagnetici. Acești curenți invizibili circulă prin și în jurul corpurilor noastre , blocarea lor având ca efect îmbolnăvirea.

„Unii dintre clienți nu vor să-mi spună ce ii doare, însa corpurile lor o fac și cu ajutorul mâinilor detectez blocajele energetice”, susține Fleury.

Deși  crede că oamenii se pot vindeca prin înțelegerea și controlul propriilor câmpuri electromagnetice Fleury nu este împotriva medicinii convenționale. Ea spune că mulți doctori participă la cursurile THI și „sunt surprinși cât de ușor se combină experiența medicală cu vindecarea energetică. Doctorii își dezvoltă percepțiile extrasenzoriale și își acordă timp pentru a pune în practică aceste lucruri noi”.
Sursa:realitatea.net


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Rămâi mut, daca citești aceste declarații ale celor care conduc lumea: "Populația este o problemă politică. Odată ce este scapătă de sub control, este nevoie de guvern autoritar.... pentru reducerea ei..."
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here