Articole adăugate recent

Tot mai mulți părinți se plâng că școala a devenit a reală corvoadă pentru copiii lor din pricina programului mult prea încărcat. Șapte ore de cursuri, urmate de teme pentru acasă și imposibilitatea de a avea timp pentru orice altă activitate. Mama unui copil de clasa a VII-a, din Ploiești, a scris un mesaj dur pe internet, iar cuvintele femeii au devenit virale.

Am un copil, la un colegiu din Ploiești, care termină cursurile, în fiecare zi, la ora 15. Cum pot acești copii să servească o masă la pranz? Când mai au timp să facă un sport sau o pregătire? Evident, în afara celor 7 ore de școală, mai au și teme zilnice. Acești copii muncesc mai mult decât noi, adulții. Ce autoritate îi protejează? Dacă pentru salariați există ITM, ce organism îi poate proteja pe ei de faptul că muncesc prea mult într-o zi? Au pauze de doar 10 minute. Nu au timp să mănânce normal sau să meargă la toaletă. Vă rog sa faceți publică situația lor, poate se sesizează cineva!, a spus mama elevului de a VII-a, potrivit publicației locale observatorulph.ro.

Părinții se plâng că sistemul de învățământ are nevoie de un program și de o metodologie care să nu-i oblige pe elevi să renunțe la copilărie.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here