MARI SECRETE despre trecutul României! Schimbă date din istoria țării noastre

Traco-dacii erau singura civilizatie din lume care nu a folosit sclavagismul.

0

Articole adăugate recent

Mari secrete despre istoria României au fost ascunse multă vreme. Mulți dintre noi vom privi altfel istoria țării noastre.

In Oltenia s-a datat cea mai veche locuire in bordeie din lume(18,000 de ani Î.Hr.), cea mai veche activitate de minerit, cel mai vechi târnăcop de miner descoperit vreo data, cea mai veche activitate metalurgică a aramei din lume (8,000 de ani Î.Hr.).

În Ardeal a fost găsită și datată cea mai veche scriere din lume (tabletele de la Tărtăria, județul Alba 5-6.000 Î.Hr.).

Tot în spațiul românesc s-a inventat arcul, au apărut primele furnale din Europa, si tot de aici au plecat si s-au format celelalte popoare indo-europene.

Traco-dacii reprezinta cea mai veche si mai inalta cultura de pe Pamant, anterioara civilizatiei Sumeriene, si totodata cea mai numeroasa (180 – 200 de triburi). Ei puteau fi gasiti in intreaga Europa (Balcani, Ucraina, Ungaria, Austria, germania, Cehoslovacia, Polonia, Italia, Franta, Spania, Turcia europeana, Asia Mica, Africa……chiar si Burii din Africa de Sud sunt tot un neam Dac, din care facea parte insusi Burebista.

Scrisul si odata cu el istoria, au aparut mai intai in spatiul tracic si abia mai tarziu in spatiul greco-roman, dus probabil acolo tot de triburile care au migrat de aici.

Traco-dacii au avut cea mai veche agricultura din Europa,(neolitic) si printre cele mai vechi din lume. La vremea lor erau singurul popor din lume care foloseau cercul la dispozitivele de măsurare a timpului.

Istorici americani de prestigiu au ajuns la concluzia ca Potopul descris in Biblie a avut loc pe malul vestic al Marii Negre, unde locuia o populatie neasteptat de dezvoltată. Olimpul, legendarul munte din mitologia greaca, nu era altceva decât muntele Bucegi pe care se află al doilea Sfinx de pe Pământ.

Traco-dacii se remarcau printr-o corectitudine desavarsita, toate conventiile fiind incheiate verbal si apoi pastrate cu sfintenie. Lipsa de acasa era semnalata printr-un bat lasat la poarta, fiind mai mult decat suficient.

Traco-dacii erau singura civilizatie din lume care nu a folosit sclavagismul sub nici o forma a sa.

Citește mai mult la: onlinepeulita.com

 


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Aurul României stă ascuns prin alte țări, iar noi cerșim din poartă-n poartă, chiar dacă munții noștri aur poartă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here