Articole adăugate recent

Unii oameni tineri si bătrâni, ba chiar și copii, dorm cu telefonul mobil în pat sau în apropierea patului. Dacă aveți un obicei, aflați că sunteți expuși unui pericol foarte mare.

Un studiu efectuat de o echipă de cercetători din Scoția arată că cei care dorm cu telefonul în pat sunt mai nervoși, se odihnesc mai puțin și, pe termen lung, pot avea probleme de concentrare și de memorie.

O echipă de medici le dă dreptate cercetătorilor, pentru că și ei au descoperit, în urma efectuării mai multor radiografii, ca cei care au acest obicei au creierul afectat de undele emise și recepționate de telefonul mobil.

Cercetătorii recomandă ca, pe timpul nopții, să ține aceste dispozitive la cel puțin un metru distanță față de corp. Este de preferat să nu păstrăm telefonul pe noptiera de lângă pat. Putem astfel să ne ferim de o stare de anxietate, indusa de undele telefonului mobil.

Sursa: romaniastar.roVă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Dr. Monica Pop: „Morții trecuţi la COVID, deși nu aveau nicio legătură cu virusul. Dacă pe un bolnav COVID asimptomatic l-a lovit trenul, ți se pare normal să spui că a murit din cauza noului coronavirus?
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here