Articole adăugate recent

Cinci pacienţi infectaţi cu coronavirus, internati la Spitalul Victor Babes din Timişoara, s-au vindecat. „Cea mai eficientă metodă este prevenția. Să evităm aglomerațiile, să nu stăm la o distanță mai mică de doi metri de alte persoane, să ne spălăm foarte bine pe mâini, să ne autoizolăm dacă avem rude care au venit acum din Italia ori alte țări unde sunt anumite zone în carantină. Trebuie să fim corecți cu noi și cu ceilalți. Să anunțăm instituțiile abilitate dacă avem cunoștință de persoane care ar trebui să fie în autoizolare și nu respectă acest lucru, să avem simți civic. În cazul în care am luat contact cu persoane din Italia să încercăm să ne autoizolăm, să ne considerăm potențial infectați și noi și să anunțăm autoritățile. Să nu ascundem simptomele unei boli”, a declarat medicul Virgil Musta.

Cum au scăpat de coronavirus?

Până acum,la Timișoara, s-au vindecat de coronavirus o pacientă de 38 de ani, un bărbat de 47 de ani, o fată și un băiat de 16 ani și o adolescentă de 15 ani. Cum au reușit doctorii să învingă COVID-19? „În momentul când se internează, noi, echipa de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, instituim terapie cu medicamente retrovirale, care se pare că au fost eficiente, deoarece la 2-3 zile de la terapie pacienții au devenit „negativi”.

Sunt mai multe scheme în studiu. Sunt două medicamente (substanțe) antiretrovirale care se folosesc”, a spus doctorul Virgil Musta. Acesta a mai afirmat că a contat mult și faptul că pacienții vindecați la Timișoara sunt tineri și fără patologii asociate. La nivel mondial, numărul deceselor în cazul pandemiei de coronavirus a depășit valoarea de 4.375, în timp ce numărul cazurilor de infecție a sărit de 121.200. În România, au fost confirmate 48 de cazuri de coronavirus.

Citeşte întreaga ştire: Medicul timișorean care a vindecat cinci pacienți de coronavirus: „Cea mai eficientă metodă este prevenția”Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Un nou Proiect Manhattan în SUA. Un grup obscur de oameni de ştiinţă şi miliardari vrea să salveze lumea de coronavirus
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here