Articole adăugate recent

Un comunicat primit azi de redacții din partea ProTV atrage atenția să nu se dea știri despre eventualele cazuri de COVID-19 din postul din Pache Protopopescu. Cea mai importantă televiziune din România are mai multe cazuri confirmate de COVID-19, conform unor surse din interiorul postului. De altfel, comunicatul de azi al canalului încearcă să oprească orice viitoare știre despre infectări.

Alcătuit într-un stil avocățesc, fără nici un efect juridic, el nu a făcut decât să atragă și mai multa atenția asupra situației din redacția celui mai urmărit canal TV din România. Conform Pagina de media, în comunicat se cere jurnaliștilor ”să se abțină de la divulgarea, comunicarea publică și/sau reproducerea, indiferent de formă, format și/sau mediu (în materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe rețelele de socializare, în programele serviciilor media audiovizuale, în publicațiile scrise sau online sau în oricare alte mijloace de comunicare deținute, administrate sau controlate cu orice titlu și în orice mod de dumneavoastră) a mărcii, însemnelor și/sau denumirii subscrisei și/sau a imaginii, numelui și/sau stării de sănătate a salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, în legătura cu presupusa existență a unor cazuri pozitive de COVID-19 în rândul salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora.” Comunicatul oficial al postului îi avertizează pe jurnaliști că vor fi trași la răspundere dacă aleg totuși să publice astfel de materiale.

„În cazul în care nu vă veți conforma prezentei notificări vom lua toate măsurile necesare și vom sesiza autoritățile competente în vederea atragerii răspunderii Dvs., cu consecința obligării Dvs. la acoperirea integrală a oricărui prejudiciu”, mai scrie Pro TV în notificarea citată de Pagina de Media.

Citeşte întreaga ştire: Mesaj straniu despre COVID-19 de la Pro TV: „Nu scrieți despre oamenii noștri care ar fi infectați”


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here