Articole adăugate recent

Medicul Simin Aysel Florescu, de la Spitalul „Victor Babeș” din București, transmite un mesaj extrem de dur celor care susțin teoriile inexistenței virusului și care refuză să poarte masca sanitară.

Ea îi pune să își imagineze scenariul în care ar sta fără mască într-o secție de terapie intensivă, alături de pacienți care abia mai respiră.

„Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi că trebuie mască. Ok.

Păi atunci hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo 2 bolnavi din ăștia închipuiți, care se fac că au Covid. Intri fără mască (că e inutilă, zici, nu?), și stai acolo 10 minute, timp în care respiri profund. Lângă bolnavii care nu au Covid. Ӑia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubați. Ăia care se zbat să tragă aer în plămâni, cu disperarea unui om care se îneacă…. Aaa, parcă e altfel decât în piața Victoriei, unde te cațeri pe lăzi și urli aiurea, nu? Așa, respiră aaadââânc, trage aer în piept, dă-l afară…. ….poate mai și tușește careva pe lângă masca de CPAP….

Așaaaaa, acum așteptăm 6-7 zile..

Ne chemi tu când te apucă….cum ce, Covidu ăla care nu există.

Ai curaj? ….că la vorbe sunteți meșteri toți…..doctori sunteți toți….incredibil!”, este mesajul medicului Simin Aysel Florescu.

Sursa: digi24.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

1 COMENTARIU

  1. […] Ea îi pune să își imagineze scenariul în care ar sta fără mască într-o secție de terapie intensivă, alături de pacienți care abia mai respiră. „Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi că trebuie mască…. Continuarea aici: infostiri.net […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here