Metoda simplă prin care chinezii scapă de aproape toate bolile

0

Chinezii sunt renumiți pentru imunitatea crescută şi pentru longevitatea lor. O metodă prin care aceştia reuşesc să stea departe de majoritatea bolilor este stimularea punctului Feng Fu cu un cub de gheață.

Punctul Feng Fu (în traducere – adăpost de vânt) este localizat la ceafă, imediat sub protuberanța occipitală. Pentru a fi stimulat şi, prin urmare, a te bucura de toate beneficiile pe care le poate oferi acest punct-minune, trebuie pus un cub de gheață pe el. Nu este suficient ca acest punct să fie masat sau doar presat. Se poate apela şi la aceste tehnici de activare, însă metoda cu cubul de gheață, chiar dacă pare bizară, este mult mai eficientă.

Iată ce presupune stimularea punctului Feng Fu:

Aşază-te pe abdomen, apoi pune un cub de gheață pe punctul Feng Fu. Menține-l pe acea zonă timp de 20 de minute. Dacă pare incomod să îl ții asa, îl poti fixa cu un bandaj, o eşarfă sau altceva care îți este la îndemână. Apelează la această metodă dimineața (pe stomacul gol) şi seara, înainte de culcare. Repet-o periodic, însă fă o pauză de 2-3 zile. Deşi vei simți o senzație de rece la început, după aceea zona se va încălzi surprinzător.

Beneficiile stimulării punctului Feng Fu

Stimularea punctului Feng Fu are o mulțime de avantaje. Din păcate, aceasta nu tratează, ci doar previne instalarea anumitor afecțiuni şi oferă o stare de bine corpului:

– îmbunătățeşte calitatea somnului;

– atenuează migrenele şi durerile de dinți;

– stimulează sistemul digestiv;

– întăreşte sistemul imunitar şi previne răcelile;

– îmbunătățeşte starea de spirit;

– întinereşte organismul;

– oferă vitalitate;

– are efecte pozitive şi asupra sănătății mintale (depresie, stres, oboseală cronică, dereglări emoționale);

– stimulează sistemul circulator;

– ține sub control dezechilibrele glandei tiroide;

– poate fi considerat un adjuvant în caz de artrită, hipertensiune, hipotensiune, tulburări ale ciclului menstrual, impotență, frigiditate şi infertilitate.

Sursa: secretulsanatatii.net


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here