Metode simple si naturale ca sa scapi de pete, negi, alunite și excrescențe ale pielii fără tratamente costisitoare

0

Iată câteva tratamente ușoare pentru a îndepărta de pe piele negii, excrescențele și petele. Petele constituie  o problemă a pielii. Apariția lor se datorează mai multor factori. Puteți scăpa de ele fără tratamente costisitoare.

Negii apar ca rezultat al prezenței virusului Papiloma (HPV). Sunt circa 100 de tipuri de negi. Pentru a-i trata trebuie să îi tamponați cu oțet de mere și să-i acoperiți cu un bandaj. Bandajul se schimbă de două ori pe zi. Se poate folosi și bandă adezivă în loc de pansament. După 6 zile negul se îndepărtează cu o piatră ponce.

Excrescentele apar la nivelul pielii mai ales din cauza hainelor. Soluția pentru tratament este tot oțetul de mere. Tamponați oțetul la nivelul pielii cu o bucata de vată, de câteva ori pe zi. În cele din urmă va cădea. Se mai poate folosi uleiul din arborele de ceai , ale cărui efecte se văd în 10 zile.

Alunițele sunt inestetice. Puteți scăpa de ele storcând usturoi si aplicând zeama pe ele, apoi acoperiți-le cu un bandaj circa 6 ore.  Este important ca alunițele să nu fie confundate cu cancerul de piele.

Cea mai buna metoda de a scăpa de punctele negre este păstrarea porilor curați. Se recomandă ca pielea să fie în contact cu aburii înainte de spălare. Aplicați oțet de mere si apoi hidratați cu ulei de cocos.

Petele cauzate de înaintarea în vârstă pot apărea și ca rezultat al expunerii prelungite la soare. Sucul  de lămâie este un agent de înălbire al pielii. Se aplică de câteva ori pe zi. Va decolora petele maronii.

Sursa: ampress.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here