Articole adăugate recent

Un copil-minune din Belgia se pregăteşte să obțină diploma de licență de la facultatea de inginerie electrică de la Universitatea de tehnologie din Eindhoven, la varsta de 9 ani, anunță CNN.

Laurent Simons studiază ingineria electrică la Universitatea de tehnologie din Eindhoven (TUE) şi este caracterizat de profesori drept „pur şi simplu extraordinar”. În vârstă de 9 ani, copilul se pregăteşte să susțină lucrarea de diplomă în luna decembrie. Tânărul intenționează să continue studiile în cadrul unui program de doctorat, dar se gândeşte şi să înceapă să studieze pentru a obține o diplomă şi în medicină.

Părinții copilului, Lydia şi Alexander Simons, au recunoscut că aveau impresia că bunicii lui Laurent exagerează atunci când spun că este extrem de înzestrat din punct de vedere intelectual, dar au fost convinşi atunci când profesorii au spus acelaşi lucru.

Laurent şi părinții săi

Laurent a fost supus unui test prin care s-a încercat să se stabilească nivelul cunoştințelor sale. „Ne-au spus că e ca un burete”, a mărturisit Alexander Simons.

Părinții lui Laurent sunt medici, dar nu au nicio explicație pentru talentul copilului lor şi pentru capacitatea acestuia de a învăța foarte repede.

Mama copilului are propria teorie: „Am mâncat mult peşte în timpul sarcinii”, glumeşte ea. Cu toate că Laurent şi-a dovedit capacitatea de a învăța rapid, părinții insistă să îi ofere timp de joacă. „Nu vrem să fie prea serios. Face orice îi place”, spune tatăl copilului. „Trebuie să găsim un echilibru între talentul său şi copilărie”. Tânărul a declarat presei că îi place să se joace cu câinele familiei, Sammy, şi să se joace pe telefon, aşa cum ar fi răspuns mulți copii de vârsta lui. Spre deosebire de alți copii, Laurent are planuri destul de exacte legate de ce vrea să facă în viață: să dezvolte organe artificiale.

Până atunci, Laurent trebuie să încheie studiile universitare şi să obțină diploma de licență pentru a-şi putea alege instituția cu care va colabora pentru următorul stadiu al carierei sale. Planul său este să petreacă o vacanță în Japonia.

Sursa: orange.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Rămâi mut, daca citești aceste declarații ale celor care conduc lumea: "Populația este o problemă politică. Odată ce este scapătă de sub control, este nevoie de guvern autoritar.... pentru reducerea ei..."
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here