Mormântul Stelei Popescu arată dezolant: ,,Fiica ei vine rar la cimitir, deşi actriţa i-a lăsat atâta avere!”

0

Mormântul regretatei Stela Popescu, din Cimitirul Cernica, arată dezolant, la 2 ani şi 8 luni de când actriţa a părăsit această lume. Artista a lăsat în urmă un bloc şi trei vile, în valoare de peste un milion de euro, însă fiica ei, care a intrat în posesia moştenirii, pare că a dat-o uitării. O bătrânică ne-a povestit că Doina este văzută tot mai rar la cavoul mamei, unde acum zac doar câteva flori arse de arşită.

Pe la mormântul Stelei Popescu de la Cernica trec mai mult străinii. Doina Maximilian (65 de ani), fata adoptivă a regretatei artiste, este văzută tot mai rar în cimitir. Reporterii Click! au fost marţi,la mormântul actriţei, iar locul părea dat uitării.

Mormântul Stelei Popescu, din Cimitirul Cernica, arată părăsit, la 2 ani şi 8 luni de când actriţa a decedat fulgerător

Candela nu era aprinsă, iar florile erau ofilite. O femeie, care a iubit-o enorm pe Stela, ne-a făcut dezvăluiri dureroase: ”Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic”.

Vila din Bucureşti în care stă acum Doina

Fiica Stelei Popescu a moştenit un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 €, vila din Crevedia, de 220.000 €, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 €, dar şi o alta, de peste 250.000 €, în buricul Capitalei, unde artista a locuit până în ultima clipă de viaţă, şi în care acum s-a mutat Doina. Doina Maximilian a fost adoptată de Stela Popescu şi de Puiu Maximilian pe când era o copilă.

În ceea ce priveşte vila de la 2 Mai, deşi s-a zvonit, la un moment dat, că va fi închiriată turiştilor, pe perioada verii, iată că, anul trecut, reporterii Click! au surprins-o în curte pe Stanca, nepoata Stelei, cu soţul şi cu cei doi copii. Actriţa Stela Popescu a încetat din viaţă la 81 de ani, în urma unui atac cerebral, pe 23 noiembrie 2017. Nu a avut copii, însă a înfiat-o pe Doina, fata fratelui soţului ei, Ion Maximilian.

“Eu trăiam în Cehoslovacia, împreună cu mama mea, şi la vârsta de 13 ani mi-a spus că tatăl meu natural e român şi locuieşte în România, aşa că la 15 ani am plecat la el”, spunea Doiniţa într-un interviu. Aceasta le-a căzut cu tronc Stelei şi lui Puiu Maximilian care au decis să o adopte. Deşi Puiu nu şi-a dorit copii nu i-a putut rezista Doinei. “N-a vrut copii, dar a apărut Doiniţa şi ne-am lipit de ea. Este o fată cuminte, interesantă şi inteligentă, mânca-o-ar mama”, povestea cu drag Stela Popescu. Doina Maximilian a fost căsătorită cu actorul Radu Gheorghe şi au împreună o fată, Stanca, regizoare, stabilită în Germania.

Pe 6 iunie 2019, la Palatul Cesianu-Racoviţă din Capitală, a avut loc licitaţia organizată de Artmark cu obiectele de valoare ce au aparţinut Stelei Popescu, intitulată sugestiv „Ultimul spectacol”.
Astfel, mai multe obiecte din colecţia actriţei au fost vândute cu peste 20.000 de euro. Potrivit Agerpres, printre lucrurile vândute s-au aflat biroul de lucru al Stelei Popescu şi jilţul, ambele în stil neo-renascentist de la sfârşitul secolului al XIX-lea, au fost adjudecate cu 1.700 de euro, o haină din blană – 250 de euro, o haină din pene decorative – 150 de euro, un colier cu şase rânduri de perle – 150 de euro, două icoane de secol XX – fiecare cu 250 de euro şi câteva tablouri preţioase: „Început de toamnă în Bucureşti”, de Alexandru Moser Padina – 3.000 de euro, „Iarnă la Târgovişte”, de Rudolf Schweitzer-Cumpăna – 1.800 de euro, „Ţărăncuţă cu cobiliţă”, de Dumitru Ghiaţă – 4.000 de euro.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Pană totală de curent electric în România in această iarnă? Explicațiile unui expert în energie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here