Usturoi în ureche. De ce se pune și la ce ajută?

0

Una dintre minunile medicinei vechi este usturoiul. Mamele si bunicile noastre știu foarte bine ca nu exista niciun tratament mai bun decât cel natural.

Iată câteva sfaturi practice grozave cu privire la folosirea usturoiului, conform SECRETELE.COM.

Usturoiul calmează durerile de urechi si durerile de cap. Durerea de urechi provoaca un sentiment foarte neplăcut, dar usturoiul poate lua durerea foarte repede.

Cum? 
Curata un catel de usturoi si pune-l in ureche. Se potrivește perfect, precum un dop de urechi. Durerea si inflamația vor dispărea in câteva minute si vei avea o senzatie de caldura in ureche.

Aceasta metoda ajuta si in cazul durerilor de cap. Înainte de a merge la culcare, repeta metoda descrisa mai sus. Lasa usturoiul in urechi pe timpul noptii.Dimineata urmatoare te vei simti alt om.

Usturoiul scade temperatura corpului. 
Usturoiul este ideal pentru copii. Atunci cand copilul tau are febra, taie usturoiul in felii si îmbibă-l in otet de mere. Pune apoi feliile de usturoi pe picioarele si urechile copilului. Febra va ceda foarte repede.

Tratează tusea cu usturoi. Sucul de usturoi este un „sirop” de tuse natural foarte eficient. Iata reteta:

Ingrediente: – cateva graunte de usturoi zdrobite, 2-3 linguri de miere naturala.

Mod de preparare:  Curata, taie si zdrobește usturoiul. Pune-l intr-un castron adanc si adauga miere. Amesteca bine apoi acopera vasul cu o folie sau cu o farfurie si lasa-l la temperatura camerei pe timpul noptii. A doua zi dimineata, este bun pentru consum. Cantitatea este suficienta pentru o zi.

Ia o lingura de „sirop” la fiecare doua ore, sau mai des.

Autor: Petrut pentru secretele.com


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here