Articole adăugate recent

Profesorul Alexandru Rafila, repezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a izbucnit în râs când a auzit ultimele declarații ale ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Este vorba de două declarații ale ministrului privind evoluția pandemiei în țara noastră. Afirmațiile au fost făcute luni de Tătaru, la TVR.

Rafila a fost prezent, marți, la emisiunea Marius Tucă Show. Moderatorul i-a citit două declarații ale ministrului Tătaru, iar Rafila a avut o criză de râs.

Declarațiile ministrului care au stârnit hohote sunt:

Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care dacă respectăm următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou (…) Eu aș vrea să se stabilească la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri în plus la Terapie Intensivă

Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri.

Reacția reprezentantului României la OMS este delicioasă. Momentul poate fi urmărit la minutul 42:42

sursa spotmedia.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here