Povestea din spatele fotografiei în care o ciocănitoare cară în zbor o nevăstuică. Fotograful garantează că nu este un trucaj

0

Fotograful amator Martin Le-May a reușit sa surprindă imaginea extraordinara a unei nevăstuici care zboară pe spatele unei ciocănitori verzi, noteaza BBC. Fotografia a fost făcuta la Hornchurch Country Park, in estul Londrei.

Le-May a declarat pentru BBC ca „a auzit un zgomot si ulterior a observat ca este o ciocănitoare cu un fel de mamifer mic pe spate”.

Poza a fost redistribuita de mii de ori pe rețelele de socializare, iar Le-May a precizat ca este uimit de reactiva oamenilor: „Sunt atât de mândru ca atât de multi oameni vad fotografia mea. Sunt total surprins de răspuns”, a afirmat acesta.

Martin a explicat pentru Metro ca nu este vorba despre un trucaj si ca instantaneul a fost realizat când se afla cu soția sa, Anne, la o plimbare.

A luat binoclul și a văzut că pasărea sare bătând din aripi în mod nefiresc. Apoi, atunci când a reușit să zboare deasupra lui Martin, acesta a luat camera și observat prin teleobiectiv că ciocănitoarea purta pe spate o mică rozătoare, cu care se lupta.

Brusc, ciocănitoarea a aterizat în fața fotografului, nevăstuica s-a speriat și a fugit în iarbă, iar pasărea a reușit să scape fugind în tufișuri.

Expertul in viata sălbatica Lucy Cooke a declarat pentru BBC News ca imaginea este „cu adevarat extraordinara„. Citeste mai multe pe ziaruldeiasi.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here