Fotograful amator Martin Le-May a reușit sa surprindă imaginea extraordinara a unei nevăstuici care zboară pe spatele unei ciocănitori verzi, noteaza BBC. Fotografia a fost făcuta la Hornchurch Country Park, in estul Londrei.

Le-May a declarat pentru BBC ca „a auzit un zgomot si ulterior a observat ca este o ciocănitoare cu un fel de mamifer mic pe spate”.

Poza a fost redistribuita de mii de ori pe rețelele de socializare, iar Le-May a precizat ca este uimit de reactiva oamenilor: „Sunt atât de mândru ca atât de multi oameni vad fotografia mea. Sunt total surprins de răspuns”, a afirmat acesta.

Martin a explicat pentru Metro ca nu este vorba despre un trucaj si ca instantaneul a fost realizat când se afla cu soția sa, Anne, la o plimbare.

A luat binoclul și a văzut că pasărea sare bătând din aripi în mod nefiresc. Apoi, atunci când a reușit să zboare deasupra lui Martin, acesta a luat camera și observat prin teleobiectiv că ciocănitoarea purta pe spate o mică rozătoare, cu care se lupta.

Brusc, ciocănitoarea a aterizat în fața fotografului, nevăstuica s-a speriat și a fugit în iarbă, iar pasărea a reușit să scape fugind în tufișuri.

Expertul in viata sălbatica Lucy Cooke a declarat pentru BBC News ca imaginea este „cu adevarat extraordinara„. Citeste mai multe pe ziaruldeiasi.roVă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Topul celor mai ciudate meserii și joburi din lume. Vei ramâne mască la ce sunt în stare să facă unii pentru bani
loading...

NU RATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here