Articole adăugate recent

Majoritatea au crezut ca este o imagine creata pe calculator. Desi gramatical nu este posibil, fotografia parea prea perfecta. Fotografia a fost făcuta insa de Charles O’Rear in 1996, in Napa Valley, California cu ajutorul unui aparat foto Mamiya RZ67, color Fuji Film și un trepied.

Acesta a dezvăluit ca se îndrepta spre întâlnirea cu iubita lui când a avut aceasta scena superba, care s-a transformat în cel mai popular wallpaper din toate timpurile, scrie yoda.ro

O’Rear era fotograf la National Geographic, fiind asociat din 1998 cu Corbis, o companie de stock photography detinuta de Bill Gates. A înregistrat-o pe site, iar Bill Gates a cumparat-o chiar inainte de lansarea Windows XP din 2001. O’Rear a primit „cea mai mare suma de bani” acordata vreodată pentru o singura fotografie.

10 ani mai tarziu, fotograful Simon Goldin a dovedit ca fotografia a fost facuta in clipa potrivita.Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Apa de aur de la Maieru, un dar de la Dumnezeu! Oameni din toată țara vin să își ia apă, iar localnicii o trimit copiilor din străinătate pe microbuze
loading...

NU RATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here