De unde vine numele de DOREL, românul care face toate lucrurile pe dos?

0

Este imposibil sa nu va fi întâlnit măcar o data in viata cu celebrul DOREL. Cu siguranță el se afla in fiecare localitate din țara, iar uneori il întâlnim chiar și in străinătate. El este romanul priceput la toate, care, din dorința de a realiza ceva „constructiv” , face lucrurile exact pe dos.

Dar de unde vine numele de DOREL?  Conform spynews.ro, acesta este numele unui personaj devenit celebru in 2006, cand a aparut in reclamele la coniacul Unirea, interpretandu-l pe muncitorul Dorel, care era victima farselor colegilor sai. „Dorele, rotesti si dai cu ascuțitul”, „Era mare sobolanul ala?” sau „Dorele, ne miscam si noi mai cu talent?”, sunt cateva dintre replicile care au facut istorie si care l-au consacrat pe Dorel ca un personaj intrat in folclorul urban.

Lăsând la o parte cine a fost Dorel si cum a ajuns el sa fie asa de celebru in Romania, încercam sa va prezentam in cele ce urmează câteva din cele mai „reușite” isprăvi ale lui, într-o colecție de imagini, care cu siguranța va vor amuza.

dorel 1 dorel 2 dorel 4 dorel 5 dorel 6 dorel 7 dorel 8 dorel 9 dorel 10 dorel 11 dorel 12 dorel 13 dorel 14 dorel 15 dorel 16 dorel 17

 


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here