Articole adăugate recent

Autoritățile din orașele olandeze Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel și Tiel vor să impună noi reguli prin care să reducă numărul de migranți români și polonezi.

Inițiativa a fost exprimată după ce locuitorii s-au plâns că au început să se simtă minoritari mai ales în perioadele în care sosesc zilierii care muncesc la fermele din zonă, relatează nltimes.nl.

Numărul muncitorilor migranți din Europa de Est a crescut semnificativ în acestelocalități, în ultimii ani. Localnicii se plâng de poluarea sonoră și de străzile pline cu mașini cu plăcuțe de înmatriculare din România și Polonia.

În Tiel, de exemplu, muncitorii migranți din România și Polonia reprezintă aproximativ 10% din populație. Mulți muncitori locuiesc și în localitățile limitrofe orașului Tiel.

Autoritățile doresc acum să pună în aplicare o limită de patru lucrători migranți pe fiecare casă și, de asemenea, să limiteze numărul de locuințe ale lucrătorilor migranți pe o stradă.

În Olanda, regula aceasta a fost deja aplicată în mai multe localități, în cazil studenților.

De asemenea, angajatorii cumpără de multe ori case ieftine pentru a-și caza lucrătorii migranți și de multe ori, din cauza aglomerării, sunt ridicate probleme privind siguranța la incendiu și igienă.

sursa stirileprotv.roVă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Zece zgomote stranii pe care știința încă nu le-a explicat pe deplin. Aţi auzit de urletul înfricoșător din pădurea canadiană?
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here