Articole adăugate recent

Echipajele de jandarmi si politie au oprit joi petrecerea la o nunta de rromi in localitatea Borlesti (Arges), la care participau zeci de petrecareti. Printre invitati ar fi fost si persoane care ar fi trebuit sa fie in izolare sau carantina, dupa ce s-au intors din strainatate, potrivit presei locale.

Vecinii au auzit galagia din sat si au sunat imediat la numarul unic de urgenta 112. Potrivit imaginilor difuzate pe Facebook, petrecerea a inceput destul de devreme joi dimineata. Pe imagini curg dedicatiile muzicale si cantarile. Unul dintre nuntasi chiar striga: „Asa petrecem noi in carantina”.

Fericitul eveniment avea loc in contextul in care autoritatile au interzis reuniunile mai mari de 100 de persoane. Publicatia locala „Sursa ta” scrie ca mirii au fost deranjati de mascati, jandarmi si echipaje ale politiei. Autoritatile au eliberat zona si dupa ce au incheiat cercetarile au decis amendarea proprietarului unde se organizase nunta cu suma de 4.000 de lei.

sursa ziare.com


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Rămâi mut, daca citești aceste declarații ale celor care conduc lumea: "Populația este o problemă politică. Odată ce este scapătă de sub control, este nevoie de guvern autoritar.... pentru reducerea ei..."
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here