PERICOLUL ascuns din spatele frumuseții orhideelor. NICIODATĂ să nu le mai ții în casă

0

Orhideele sunt frumoase, dar este o idee proasta sa le cresteti la domiciliu. Cel putin, potrivit expertilor Feng Shui.

Orhideea este o planta epifit. Asta inseamna ca foloseste alte plante drept suport ca un parazit, chiar si fara sol. Toate substantele necesare pentru viata, orhideele le iau din aerul umed, in acest proces o ajuta radacinile.

Nu este surprinzator ca in multe culturi, aceasta floare este considerata motivul pentru care oamenii nu au suficienta energie in mod constant. Orhideea o absoarbe din mediul inconjurator, de aceea, specialistii in Feng Shui spun ca acesta floare trebuie tinuta doar in oficii, acolo unde sunt multe persoane si acolo unde lucrati, nu va odihniti. Iata de ce este mai bine sa nu o pastrati in apartament.

In ceea ce priveste dormitorul, acolo orhideele sunt, in general, contraindicate. Daca ati avut o orhidee in dormitor, va amintiti , cu siguranta, cum va trezeati dimineata stoarsa de puteri, intr-un mod inexplicabil.

Orhideea este o floare exclusiv pentru femei. Barbatii nu au ce cauta in preajma lor, deoarece pur si simplu li se distruge ”aura”. Asta se manifesta in special prin faptul ca scade libidoul. De aceea, daca nu vreti sa scoateti aceste flori din casa, macar lasati-le in odaile in care sotul sau iubitul dumneavoastra petrece cel mai putin timp.

Sursa: bzi.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here