Articole adăugate recent

Înălțimile piramidelor sunt de 22 metri, respectiv 44 de metri. La construirea lor nu s-a utilizat nici un fel de metal.

Grosimea peretilor piramidei de 22 metri este de 36 cm, a  celei  de 44 metri  avand 70 cm, iar greutatea lor este aproximativ intre 25 si 55 de tone. La marea piramida a lui Kheops raportul intre baza si inaltime este egal cu π/2. La piramidele din sticla, acest  raport este de aproximativ 3 ori mai mic, respectiv 0,5.

Egiptenii antici au folosit termenul Per-Neter  in loc de  piramida, insemnand Casa Naturii, sau Casa Energiei.

Dr. Efimovich Alexander Golod, directorul general de laNPO Gidrometpribor din Moscova impreuna cu alti cercetatori au efectuat urmatoarele experimente:

1) Iarna, timp de 3 luni, in interiorul piramidei au plasat apa distilata in vase de plastic. Apa nu s-a congelat, pastrandu-si fluiditatea chiar si la -38°C. La fel si apa minerala din sticlele de plastic. Cand sticlele au fost agitate, apa a inceput sa se cristalizeze si in scurt timp s-a transformat in gheata.

2) In 1997, inele de granit si cristal care au fost supuse efectului de piramida au fost difuzate in toata regiunea Moscovei. Pana in  1999 s-au facut aproximativ 40 de inele de acest tip, fiecare avand intre 50 si 300 de roci si  greutatea de la 20 pana la 200 kg. Se spune ca sansele de aparitie a unei epidemii in regiunea Moscovei  sunt minime datorita protectiei acestora.

3) S-a constatat ca pe o raza de 150 km in jurul piramidei ionizarea aerului este mult mai mare.

4) Langa o sonda de petrol a fost instalata o mica piramida. Dupa cateva zile s-a constatat  ca vascozitatea petrolului a scazut cu 30%, astfel  marindu-se capacitatea de extractie a titeiului.

5) Inainte de insamantarea a zeci de mii de hectare cu 20 de tipuri diferite de culturi, semintele au fost tinute cateva zile in piramida. In toate culturile, cresterea a fost de 20-100% mai mare decat a celor cu semintele neexpuse efectului de piramida.

Citește mai mult la: efemeride.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here