Articole adăugate recent

Câțiva pompieri din Marea Britanie au scos niște purcei dintr-un hambar în flăcări. Oamenii au fost recompensați pentru fapta lor. Au primit în semn de recunoștință chiar animalele pe care le-au salvat, dar sub formă de cârnați, informează The Telegraph.

În februarie, pompierii au salvat 18 purcei și două scroafe dintr-un incediu izbucnit într-un hambar din Wiltshire.

„La exact șase luni și o zi după ce pompierii Olsen și Richardson au salvat 18 purcei de la o fermă din Milton, echipa a primit o mostră a rezultatului muncii noastre din acea noapte de februarie. Mii de mulțumiri pentru tine, Rachel Rivers, care ne-ai dăruit această mostră”, se arată într-un mesaj postat, pe Facebook, de comandamentul de pompieri din Pewsey.

Fermiera Rachel Rivers și-a explicat gestul: „Am dorit să le mulțumesc. Le-am promis la acea vreme că o să duc acolo pentru ei niște cârnați, lucru de care au fost cu toții încântați. Suntem fermieri și cu asta ne ocupăm. Porcii nu pot fi ținuți ca animale de companie”.

Sursa: b1.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Coaceți ceapă la cuptor în loc să luați medicamente pentru boli respiratorii. E indicată, și pentru cei cu diabet și chiar pentru cei care suferă de boli de inimă
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here