Doamne ferește! Priviți cum este dat afară din biserică un preot ortodox, după ce superiorii lui au văzut un clip video revoltător

3

Romii din Huedin au pus stăpânire pe oraș, iar ultima aberație a fost organizarea unui ritual de jurăminte și blesteme. (vezi video mai jos)

Duminică după-masă, la biserica ortodoxă de pe strada Poștei a fost dus un sicriu pentru un ritual de jurăminte și blesteme. Jurămintele erau de genul că nu au făcut ceva, blestemele pentru cei care au scos poveștile. ”Jur că n-am f****-o”, rostește unul dintre bărbați în sfânta biserică.

Preotul Ioan Tonca a fost cel care i-a pus să jure.

Protopopul din Huedin, Dan Ionuț Lupuțan, a sesizat Mitropolia. ”Este oribil ce s-a întâmplat. Și eu am rămas… nu mai am cuvinte. L-am sunat pe mitropolit și i-am spus. L-a oprit de la slujire”, spune pentru INFO uedin protopopul din Huedin, Dan Ionuț Lupuțan.

Preotul paroh al bisericii a spus că și el e șocat. ”Nu pot să-mi revin de când am văzut. Mi-am dat seama din prima imagine că a fost ieri pentru că a dus fiica mea niște flori la biserică și le-am văzut în față. Preotul Tonca a fost ieri dimineață la biserica din Bolic, iar asta s-a întâmplat după-masă, în biserica de pe strada Poștei, unde avea drept de slujire. L-am sunat pe părinte și l-am întrebat: Părinte, ce s-a întâmplat ieri în biserică? Acesta mi-a răspuns: Au venit niște țigani să se jure. Și l-am întrebat: Chiar în biserică i-ați băgat să faceți circul ăla? E foarte grav și foarte aberant ce s-a întâmplat”, spune preotul paroh Tudor Petrovici.

Mitropolia Clujului anunță că preotul Ioan Tonca a fost oprit ”de la săvârșirea tuturor lucrărilor sfinte”.

Ca urmare a relatărilor apărute în mass-media, privitoare la comportamentul iresponsabil și smintitor al preotului pensionar Ioan Tonca din Huedin, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, în ședința de lucru de luni, 2 martie 2020, a Permanenței Consiliului eparhial al Arhiepiscopiei Clujului a analizat toate aspectele acestui caz și, în conformitate cu articolul 88, lit. x din Statutul pentru organizarea și funcționarea Bisericii Ortodoxe Române a decis oprirea imediată a preotului Tonca de la săvârșirea lucrărilor sfinte. Conform acelorași prevederi cazul a fost trimis spre cercetarea organismelor disciplinare ale Eparhiei”, Biroul de presă al Arhiepiscopiei Clujului, Pr. Bogdan Ivanov.

😂😂😂😂😂😂🙃

Publicată de SPUNE NU Religiei pe Luni, 2 martie 2020

Sursa: infohuedin.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Pană totală de curent electric în România in această iarnă? Explicațiile unui expert în energie

3 COMENTARII

  1. Cum sa facă așa ceva? Ăștia-s descreierați cu toții, în frunte cu popa ăla nesătul, vai de capetele lor seci. Păi nu aveau ce cauta in biserică nici cu sicriul, nici cu gălăgia lor nesimțită, cu scandal, nici cu jurăminte, nici cu vorbele porcoase, nici cu panarama și circul lor drăcesc, iar popa ăla țicnit nu trebuia să permită nici pt.un milion de euro, darămite pt.cateva sute de lei, și-a vândut sufletul dracilor ăstora pt.mărunțiș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here