Pune ceapa în congelator câteva minute înainte de a o găti! Rezultatul este uimitor

0

Munca în bucătărie poate fi mult uşurată dacă ştii câteva trucuri simple. Iată de ce trebuie să pui ceapa în congelator, dar și alte trucuri pe care le poți încerca astfel încât unele lucruri să nu-ți mai dea bătăi de cap.

Dacă vei pune ceapa în congelator cu 10 minute înainte de a o curăța, apoi sigur nu vei mai lăcrima! Este un truc simplu și eficient pe care l-ai putea încerca și tu data viitoare când ai chef de gătit!

De asemenea, mai există și alte trucuri pe care le poți folosi în bucătărie. Spre exemplu, dacă vrei ca legumele să fie mai crocante, atunci tot ce trebuie să faci este să le pui în apă rece. Adaugă și o jumătate de cartof în apă. Poți face asta îniante de a găti morcovii, țelina sau ridichile, astfel încât acestea să fie mai crocante.

Dacă vinul pe care îl ai acasă începe să își schimbe gustul și să devină mai acru, nu trebuie să îl arunci. Ai putea adăuga câteva stafide în sticlă și astfel vei rezolva problema.

Pentru ca sarea de bucătărie să nu se mai întărească, ai putea pune câteva boabe de orez în solniță. Este un truc simplu pe care îl poți încerca.

Știai că atunci când pregătești un desert ai putea înlocui ouăle cu o jumătate de banană? Încearcă și tu asta data viitoare când pregătești ceva dulce și vezi rezultatele.

De asemenea, dacă vrei ca brânza din frigider să reziste mai mult timp, atunci ai putea să o învelești în hârtie.

Atunci când pui ouăle la fiert, ai putea recurge la un truc interesant astfel încât rezultatul final să fie perfect. Pune la fiert 2 ouă, apoi pune apă cu puțin bicarbonat de sodiu și puțin suc de lămâie.

Sursa: casepractice.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here