Articole adăugate recent

O mare problemă a celor care cultivă legume, zarzavaturi sau flori în grădină este aceea a buruienilor. Sigur, oamenii au diferite metode de a face ca ele să crească cât mai puţin, însă uneori acestea cresc, mai ales după perioadele ploioase, mult mai repede decât legumele sau florile plantate.

Mulţi grădinari au înlocuit tradiţionalul jumulit al buruienilor sau prăşitul cu o metodă mai simplă, dar, din păcate, mult mai costisitoare şi mai nocivă: erbicidatul.

Ce aţi zice dacă aţi alege o cale de mijloc, nici pe departe atât de costisitoare ca erbicidele? Este vorba despre nişte ziare sau bucăţi de carton aşezate direct pe pământ.

Sigur că şi hârtia de ziar tipărită conţine anumite substanţe chimice, dar, în orice caz, mult mai puţine decât erbicidele.

În imaginile de mai jos puteţi observa cum se aplică, în mod concret această metodă eficientă, după cum afirmă cei care au folosit-o.

GALERIE FOTO:

Sursa: ideipentrucasa.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Rămâi mut, daca citești aceste declarații ale celor care conduc lumea: "Populația este o problemă politică. Odată ce este scapătă de sub control, este nevoie de guvern autoritar.... pentru reducerea ei..."
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here