Remediu natural pentru organism: nuca de cocos

0

Nuca de cocos este fructul cocotierului. Se utilizează la diverse produse de patiserie si cofetarie, însă beneficiile nucii de cocos asupra sănătății sunt mult mai însemnate.

Uleiul de nucă de cocos este un produs pur şi curat, fiind alternativa perfectă pentru frumusețea naturală. Se poate masa pielea cu acest ulei.

O lingură de ulei crud în fiecare zi, dimineața, înainte de masă, curăță organismul și echilibrează flora intestinală. Folosit ca o cremă hrănește pielea, are rol anti-viral, anti-bacterian şi anti-fungic. Ajută la construirea sistemul imunitar natural al pielii. O vindecă de eczeme și psoriazis. Pentru păr reprezintă un tratament de hidratare, îl va face să strălucească.

Apa de cocos, bogată în vitamine și minerale este un bun energizant, care poate fi consumat înaintea oricărei activități fizice.
Ea vă asigură nutrienții pierduți în timpul unei activități fizice obișnuite.

O ceașca de apă de cocos are 600 mg potasiu, cu 175 mg potasiu mai mult decât o banană și de 13 ori mai mult decât o băutură energizantă normală.

Aceasta conține însă doar 30 mg sodiu. Dacă activitatea fizică depusă este ceva mai intensă, necesarul de sodiu – element care se pierde prin transpirație – nu va putea fi acoperit de consumul apei de cocos.

Se poate folosi apă de nucă de cocos şi ca mască de faţă, cu ajutorul discurilor demachiante aplicate circa 30 min. Veți avea o piele hidratată şi catifelată.

Surse: farmaciata.ro clickpentrufemei.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here