Româncă de 25 de ani manager în Dubai, într-o companie internaţională

0

Are 25 de ani şi este manager în Dubai, într-o companie internaţională specializată în servicii de educaţie. La vârsta la care unii încă nu şi-au terminat studiile, Patricia Vlad, o româncă originară din zona Valea Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud, a terminat liceul şi facultatea în Marea Britanie, iar la nici opt luni de la finalizarea studiilor, deja era numită manager în compania internaţională din Dubai, unde a început să muncească, scrie Adevărul.

Profesional spune că este încă la început de drum. A ocupat diferite funcții pedagogice în școli engleze și chineze, roluri în educație și domeniul public în România, Cehia, Ruanda, și Marea Britanie, care au condus-o la pozitia actuală. În paralel, a continuat să se implice în film și teatru în timpul liber, participând recent la filmarea videoului pentru noul single Imagine Dragons, și continuând să lucreze in post-producție la proiectul cinematografic personal „Animus – femei de vineri până duminică”, scris, filmat și regizat în Spania.

Acum Patricia manageriază biroul de servicii educaționale din Dubai al companiei internaționale, Carfax Education Group, cu birouri în Oxford, Londra, Moscova, Monaco etc. și este în curs de a deschide un nou birou în Singapore, urmând modelul de afaceri implementat în Dubai.

„Cea mai dificilă parte mi s-a părut tranziţia de la a fi angajat la a fi parte din management. Trebuia să îmi manageriez prietenii, iar prima chestie pe care a trebuit să o fac a fost să concediez pe cineva, chiar în prima săptămână. A fost oribil. Am fost nevoită să învăţ din nişte întâmplări neplăcute. Asta cu manageriatul nu cred că poate să te înveţe cineva. Cred că cel mai important este să te manageriezi şi să te organizezi pe tine, să înveţi să fii echilibrat, să poţi să transmiţi asta echipei tale. Eu mai am multe de învăţat“, a povestit Patricia Vlad într-un interviu oferit publicației Adevărul.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Pană totală de curent electric în România in această iarnă? Explicațiile unui expert în energie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here