Românii care au stat la coadă să voteze, batjocoriți de britanici: „Credeau că e coadă la ajutoare sociale. Acesta e ca…tul pe care vrem sa-l dam afara din UK”

0

Articole adăugate recent

Romanii care su stat la coada sa voteze pentru europarlamentare au fost luati la misto de britanici. Comentarii extremiste și rasiste au fost distribuite pe o pagină de Facebook intitulată National English Unity, unde cineva a postat o fotografie de la secția de votare din Leicester. Aici sute de români așteptau la coadă, duminică, 26 mai, pentru a-și exprima dreptul la alegerile europarlamentare.

Imediat, postarea s-a umplut de comentariile rasiste ale britanicilor, iar românii care au așteptat să voteze au fost batjocoriți.

„Probabil credeau că este coadă la ajutoare sociale”, a scris unul dintre ei.

„Credeam că așteaptă la coadă la feribotul din Dover”, a glumit acru un alt britanic.

„Nu aveți dreptul să votați”, a scris un britanic furios care credea că românii vor să voteze la alegerile din Marea Britanie. Un altul este de aceeași părere: „Să voteze la ei în țară, nu aici”.

„Nu au altceva de făcut”, mai scrie cineva, apoi cineva răspunde: „Acesta este c…l pe care vrem să îl dăm afară din UK”.

„Lucrează careva din acești oameni? Au tot timpul din lume să stea să voteze?”, se întreabă un alt internaut britanic.

sursa ziarulromanesc.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Antivaccinist convins și susținător înfocat al Dianei Șoșoacă, mort de Covid. ,,E o boală tratabilă."

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here