Rusia a prezentat imagini de pe Venus. În fotografii apar forme de viață extraterestră (foto)

0

Articole adăugate recent

Institutul de Cercetare Spațială din Rusia a desecretizat informații despre planeta Venus. Sonda spațială Venera a realizat o serie de fotografii  care prezintă organisme vii pe Venus.

Încă din anul 1961, numeroase sonde spațiale rusești au survolat planeta Venus pentru a strânge cât mai multe date referitoare la această planetă. Cercetătorii afirmă că s-au găsit forme de viață extraterestră.

Venus este a doua planetă ca distanță față de Soare. Aflată la 108 milioane km de Soare, planeta își parcurge orbita în 224,7 de zile. Rotația în jurul propriei sale axe este foarte lentă, durează 243 de zile și are loc de la vest la est, în sens invers față de rotația celorlalte planete.

Venus este cu foarte puțin mai mică decât Pământul, dar atmosfera sa este foarte diferită: în principal, aceasta este compusă din 96 % gaz carbonic și 3,5 % azot. Ea este înconjurată de un văl gros de nori care produc ploi de acid sulfuric. Pe Venus temperatura la sol ajunge până 460 °C. Faptul acesta se datorează dioxidului de carbon care creează efectul de seră.

Venus nu are sateliți, dar are mulți vulcani, unii încă activi.

Cercetătorul rus, Leonid Ksanfomalit, declară că fotografiile înfățișează creaturi uriașe care se mișcă pe Venus. Specialistul consideră că este  într-o imagine  o creatură care are forma unui scorpion, iar în alta este o alta formă de viata având aspect de disc.

Sursa: efemeride.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here