Articole adăugate recent

Apariție revoltătoare în spațiul public, după ororile comise de Gheorghe Dincă în Caracal.

Greu de crezut și poate de acceptat, dar criminalul Gheorghe Dincă din Caracal are cel puțin un susținător. Monstrul care a șocat întreaga țară cu cele două crime comise în localitatea olteană, este susținut de un băiat care se intitulează Vin Diesel de România și care, într-o țară normală, ar trebui să dea explicații în fața polițiștilor pentru lucrurile expuse public.

Tânărul proferează jigniri şi cuvinte grele la adresa fetelor ucise, a părinților acestora şi a românilor care cer să se facă dreptate dreptate, iar despre criminalul din Caracal are numai cuvinte de laudă.

Samin îşi spune „Jesus Christ de România” sau „Vin Diesel de România” şi susține că se bucură pentru „vestea bombă care umblă în presă despre Gheorghe Dincă”.

Utilizatorul de Youtube Samin Roby a postat un videoclip pe platforma video de socializare în care spune că îl iubește și îl respectă pe Gheorghe Dincă pentru ceea ce a făcut. Ba mai mult, vorbește despre fetele ucise de bărbatul de aproape 67 de ani în niște termeni pentru care oricărei persoane ar trebui să îi fie suficient de rușine să nu mai iasă pe stradă niciodată, scrie fanatik.ro.

El afirmă de nenumărate ori că îl susţine pe criminalul din Caracal atât în libertate, cât şi după gratii, precizând că dacă va ajunge şi el acolo, îi va purta de grijă.

„Am un mesaj pentru România, pentru popor şi pentru Poliţia Română! Îl felicit pe Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, pentru faptele lui deosebite. Gheorghe Dincă, eu te susţin, te voi susţine şi afară şi înăuntru. Dacă o să mai cad şi eu o dată la pârnaie, o să am grijă de tine. Ai înţeles, omule?! Bine ai făcut!”, a spus, în filmulețul urcat pe internet, „Samin”, conform spynews.ro.

ATENȚIE video cu limbaj jignitor și licențios! 

Aici https://www.facebook.com/samin.eros.9 se află contul său de Facebook.

Despre Luiza Mihaela Melencu, fata dispărută în luna aprilie, omorâtă și ea de același șofer de ocazie, Samin spune că era prostituată trimisă de părinții ei la produs în străinătate și că Dincă a făcut foarte bine că a ucis-o pentru că nu merita să trăiască. Ba mai mult, în clipul postat înainte ca mecanicul auto să recunoască faptele, acesta îl sfătuiește să nu recunoască nimic și să meargă ”pe burtă”.

Haideti sa facem ceva ca si Politia sa vada ce a declarat acest individ care oricand, la felul cum gândește, poate deveni un criminal, la fel ca idolul sau din Caracal.

Printre cei care au reacționat imediat la declarațiile acestui individ s-a numărat chiar Florin Salam, manelistul, un tip calm, de obicei, ieșindu-și din minți după ce i-a ascultat discursul cel puțin ciudat al lui Vin Diesel de România.

 ”În 3 zile îți mănâncă mă-ta coliva…. Atât vă spun…”, a fost prima reacție a lui Florin Salam. Reacția lui a generat, imediat, alte comentarii ale oamenilor, cu toții încurajându-l pe Florin Salam să îlș dea pe mâna Poliției pentru cele spuse. ”Stă în Suedia din ce am înțeles… O să îl găsim… Stă în Suedia, caută în gunoaie… O să îl găsesc, vă promit!”, a mai spus Florin Salam, de pe contul său de youtube.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
La noi se moare pe capete in spitale în timp ce ungurii se vindecă cu acest medicament
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here