Se caută în străinătate! Apa cu aur din Munții Carpați, vândută în China cu 25 de euro sticla!

Fabrica a început să producă în luna iunie şi are o capacitate de 2 milioane de sticle pe lună

1

Munții Banatului, din ramura Carpaților Occidentali, au apă minerală cu coloizi de aur și argint, vândută la preț de lux peste hotare. Este îmbuteliată la Ocna de Fier. Afacerea Aur’a, este pusă pe picioare de trei investitori din Timișoara. Ei valorifica bogățiile naturii din județul Caraș Severin.

Printre altele, valorifică apa minerală din izvorul Ursoarea din Munții Dognecea, apă bogată în coloizi de aur și argint.

Cercetătorii au constatat că  apa din Munții Dognecea are un pH ridicat (este natural alcalină). Se comercializează ca apă de lux la prețuri foarte mari. Apa este îmbuteliată doar în recipiente  din sticlă, la 0,75 litri şi 0,33 litri.

Investiţia în fabrica de apă de la Ocna de Fier s-a făcut în acest an. Fabrica a costat 5.000.000 de euro şi are o capacitate producție de două milioane de sticle lunar.

„Prima etapă, care a inclus lucrările de proiectare, documentele, aapa-de-aurnalizele, avizele, autorizaţiile, hala de producţie, linia de îmbuteliere, realizarea branding-ului, dar şi construcţia efectivă şi amenajările, a fost gata în luna februarie a acestui an. Fabrica a început să producă în luna iunie şi are o capacitate de 2 milioane de sticle pe lună”, declara Horaţiu Rada, unul dintre investitori.

Aproximativ 80% din producţie se duce la export. Deși o sticlă iese pe poarta fabricii cu 5 euro, ea ajunge să coste și până la 25 de euro la distribuitorii străini.

Cei trei afaceriști au  deja câteva contracte serioase în China, Germania, Cehia, Slovacia, Belgia şi Austria.

Sursa: reper24.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here