Se poate slăbi cu CAFEA. Află cum!

Cel mai nou regim de slăbit în SUA se bazează pe cafea, la care se adaugă o linguriţă de unt şi câteva picături dintr-un ulei pur

0
Toronto, Canada - January 26 - For Diet Decoder, A studio pic of Bulletproof Coffee -- the new diet trend of drinking your breakfast in the form of butter and coconut oil coffee._January 26, 2015 Richard Lautens/Toronto Star

Cafeaua, una dintre cele mai populare băuturi, poate ajuta la pierderea în greutate şi la îmbunătăţirea performanţelor intelectuale, scrie France Presse citată de Gândul. Acesta, se pare, este cel mai nou regim de slăbit apărut în SUA.

Iniţiatorul noului regim de slăbit, Dave Asprey, l-a botezat „Bulletproof diet”, nume care vine de la „Bulletproof Coffee” (cafeaua antiglonţ). Aceasta din urmă este cafea fără micotoxine, mai exact fără  acele ciuperci minuscule care apar în timpul fermentaţiei. La aceasta se mai adaugă  o linguriţă de unt şi câteva picături dintr-un ulei pur.

„O beți dimineața și imediat nu mai aveți chef să mâncați nimic. Creierul primește energie care nu provine din zahăr, foamea dispare și sunteți liber”, a declarat Dave Asprey. În plus, „slăbiți fiindcă metabolismul funcționează, însă nu mai ronțăiți nimic între mese”, a adaugat americanul.

Asprey a avut ideea acestui regim în 2004, în timpul unei călătorii în Tibet când, afectat de altitudine, s-a simţit slăbit până când a încercat un ceai cu unt de iac. Impresionat de efectul energizant al băuturii, a vrut să îl adapteze pentru viaţa occidentală. Firma creată de Dave Asprey a strâns 9 milioane de dolari pentru dezvoltarea reţelei sale de magazine de vânzare.

Potrivit gandul.info, în SUA, unde o treime din locuitori suferă de obezitate, dieta se bucură de mare succes, fiind adoptat de sportivi sau adepţi ai „biohacking”-ului, mişcare care combină biologia, tehnologia şi alimentaţia pentru îmbunătăţirea capacităţilor fizice şi mentale.

Cu toate acestea, experţii în alimentaţie sunt mai critici. „Acest regim poate funcţiona ca orice altă dietă care elimină multe alimente”, arată Amy Schnabel, nutriţionist la spitalul din Los Angeles.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here