Articole adăugate recent

Pentru că s-a născut orb, surd și mut, Vasile Adamescu nu avea nicio șansă de a trăi o viață normală. Percepe lumea prin simțul tactil, mirosuri și gusturi. N-a văzut nicio culoare și n-a auzit  niciun sunet. Și totuși, în mod miraculos, acest om și-a depășit toate limitele!

Specialiștii din întreaga lume sunt impresionați de performanțele la care Vasile Adamescu a ajuns, deși este și astăzi orb și surd.

Nu doar articulează cuvintele (deși nu le aude sunetele), dar înțelege și cinci limbi străine (dacă îi scrii cu degetul în palmă, pe față, pe brațe sau pe spate) și poate să îți răspundă în fiecare dintre acestea cu vocea. Mai mult decât atât, recunoaște străzile după miros, oamenii după o strângere de mână, poate aprecia viteza unui autovehicul cu ajutorul palmelor și… sculptează chipuri umane!

Si-a scris chiar și biografia. Vizionați mai jos un reportaj impresionant despre cel care și-a depășit limitele! Un om nemaivăzut!

Sursa: cunoastelumea.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Puțini oameni știu că lumea s-a schimbat mult când, la începutul anilor '50 s-a decis ca muzica sa fie ascultată la frecvența de 440 Hz. Aceasta vibrație nefirească, dizarmonică la nivel subtil a dus la o stare de război în subconștientul omului și a maselor
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here