Si-a depășit limitele! Un român s-a născut ORB și SURD, însă știe cinci limbi străine și sculptează chipuri umane!

Recunoaște străzile după miros, oamenii după o strângere de mână, poate aprecia viteza unui autovehicul cu ajutorul palmelor.

0

Pentru că s-a născut orb, surd și mut, Vasile Adamescu nu avea nicio șansă de a trăi o viață normală. Percepe lumea prin simțul tactil, mirosuri și gusturi. N-a văzut nicio culoare și n-a auzit  niciun sunet. Și totuși, în mod miraculos, acest om și-a depășit toate limitele!

Specialiștii din întreaga lume sunt impresionați de performanțele la care Vasile Adamescu a ajuns, deși este și astăzi orb și surd.

Nu doar articulează cuvintele (deși nu le aude sunetele), dar înțelege și cinci limbi străine (dacă îi scrii cu degetul în palmă, pe față, pe brațe sau pe spate) și poate să îți răspundă în fiecare dintre acestea cu vocea. Mai mult decât atât, recunoaște străzile după miros, oamenii după o strângere de mână, poate aprecia viteza unui autovehicul cu ajutorul palmelor și… sculptează chipuri umane!

Si-a scris chiar și biografia. Vizionați mai jos un reportaj impresionant despre cel care și-a depășit limitele! Un om nemaivăzut!

Sursa: cunoastelumea.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here