Medicii unui spital din India s-au confruntat cu o situaţie total neobişnuită. Capul unei paciente a explodat în timpul unei proceduri de aspiraţie gastrică.

Sheela Devi, o femeie în vârstă de 40 de ani, a fost adusă joi în stare critică la un spital din Aligarh, în statul Uttar Pradesh, după ce a înghiţit o substanţă toxică. Potrivit „Times of India“, medicii au încercat să o salveze, dar s-au confruntat cu o situaţie total neobişnuită. În timp ce efectuau o procedură de aspiraţie gastrică, capul femeii a explodat, provocându-i decesul. Potrivit unui medic, explozia a a avut loc în cavitatea bucală.

Medicii cred că femeia s-ar fi intoxicat cu o pastilă ce conţinea fosfură de aluminiu, un pesticid întâlnit mai ales în ţările în curs de dezvoltare. „Explozia a avut loc când (gazele emise de fosfura de aluminiu, n. red.) au intrat în contact cu acidul gastric“, spune un medic pentru „The Times of India“.

Citeste mai mult: adev.ro/prnqjpVă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Lipiciul de carne sau carnea falsă des întâlnită în magazinele mari din întreaga lume. Secretul murdar al industriei de prelucrare a cărnii
loading...

NU RATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here