Articole adăugate recent

Șoferilor le este cunoscut faptul că unora dintre posesorii de BMW li se pare că ar trebui să aibă un statut special pe străzile și șoselele patriei.

E și cazul celui care constatând că în fața sa la semafor sunt deja staționate trei (sic!) mașini, deci într-un trafic ce poate fi considerat ca deloc aglomerat, a considerat că e sub demnitatea lui să aștepte în spatele coloanei și le-a depășit, poziționându-se pe șinele tramvaiului.

În momentul în care culoarea semaforului devine verde, șoferul BMW-ului rămâne pe loc, ceea ce-l face pe vatmanul tramvaiului sosit în spatele său să-l claxoneze.

Iritat, șoferul din BMW încearcă să-i demonstreze vatmanului că nimic nu-l poate mișca din loc cu excepția propriei dorințe sau, cum se mai zice prin popor, când vrea mușchii mei!.

Vatmanul pune tramvaiul în mișcare și pur și simplu împinge BMW-ul de pe șine, probabil spre stupoarea șoferului acestuia, care, reușește să coboare din mașină după câteva tentative nereușite.

După ce îndepărtează mașina de pe șinele tramvaiului, șoferul BMW-ului, asistat și de o pasageră de-ale lui, începe să-l înjure pe vatman și chiar lovește cu pumnul geamul cabinei acestuia.

Majoritatea comentatorilor clipului video, de pe Facebook, conchid că a greșit vatmanul, fiindcă a pus frână.

În rest, în București, capitală europeană și în 2020, rămâne în continuare doar din întâmplare poți să întâlnești civilizația pe străzi.

Publicată de Mihaela Stanescu pe Duminică, 5 ianuarie 2020

sursa 3dots.roVă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Amendă de 15.000 de lei pentru un bătrân din Prahova care a ieșit să-și adune oile. Pensia lui e de doar 700 de lei
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here