Prostimea nu trebuie sa aibă acces la astfel de informații. Dă-le peste nas și răspândește-le tuturor

15

Va dezvaluim azi o taina ținută cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”. Lipsa sării din sange!! Interesant, dar LOGIC

Aceeași problema cu tensiunea arteriala: înainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a „normalului”. Sa aibă aceeași justificare?
Va dezvăluim azi o taina ținută cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”. „Excesul de sare, zahar si grăsimi, dăunează grav sănătății !”

Asta da avertisment medical! Ce înseamna exces nu ne explica însa nimeni!!!
La prima citire, exces înseamna.prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia !!! Între copilul de 20 de kilograme si adultul de 80 sau 120 de kilograme… e o marjă de eroare foarte mare, ca sa pronunți exces, sau sa recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi. Între omul de la munte… care bea apa puternic magnetizata si aproape pura si cel de la șes sau de la oraș care primește apa cea mai infecta, cel de la munte va „dizolva” si elimina mult mai repede chimicalele!

Nu uitati ca nu suntem la fel, ca nu avem aceeasi grupa sanguina, ca difera si RH-ul – purtatorul de oxigen din sange! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) altii, cei mai multi, au Fierul (RH pozitiv)!

Nu uitați ceea ce multi vor sa ascundă:
– orice reacție a apei cu sarea produce… căldura!!! Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11 000 de ori viteza transferului informational catre creier!!! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge…prostește!!!

Intuitia îmi spune ca asta este scopul lor real: sa devenim legume! La munca si înapoi acasă, la televizor, unde ni se repeta zilnic prostiile astea: „excesul de sare zahar si grăsimi dăunează grav sanatatii!”

Dar excesul de alcool, tutun si medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect?

De ce nu se fac campanii contra drogurilor ??? Nu este vorba de boala si moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba si de bani, de multi bani, atât de multi încât viata copiilor si a tinerilor…nu mai conteaza!!!

Este vorba de profituri imense, accize si taxe! Si, în fond este bine sa ai multe „legume” în sistem ! Pentru ca legumele îsi plătesc taxele la zi! Amintiti-vă! Ce face medicul prima data când ajungi în spital? Îti schimba regimul alimentar: fără sare!!!! Adică taie legăturile informationale cu creierul, ca sa poata trimite medicamentele peste tot în corp. Amorteste creierul pentru ca altfel, acesta, ar reactiona imediat la chimicalele administrate! Ar declansa alergii!

ZAHĂRUL

Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de „clasicul” zahar alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natură cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturala! Glucoza participa direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adica a evoluției. Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentrarea, vin din zaharurile naturale! Si evolutia dv. genetică!

Grasimile ?!
Sa vedem ce spun studiile! Colesterolul ajuta la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale si în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformarii de catre ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la aparitia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, cresterea riscului de infarct miocardic si, mai ales, o slaba functionare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce continea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta până când, cei de la OMS, au hotarât sa schimbe normele! Sa le coboare la 200! Urmarea? Au aparut brusc 36 de milioane de „bolnavi”, si 4,3 de miliarde de dolari pe an, câstig; dintr-un foc!.

Între vrajeala stiintifica a unora si intuitia lui stramoseasca, ciobanul român a ales intuitia!… tot cu slanina, pita, ceapa si palinca traieste! Nu face exces si traieste mult si bine… cum ati vrea sa-si creasca altfel oile, sa lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Si toate astea pâna pe la 60-70 de ani… cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri si bâta în mâna?

Acum, trageti dvs concluziile.

APA. „Ce face apa daca e baută inainte de a mânca si imediat după masă!”

Un articol foarte bun. Nu doar despre apa calda dupa mancare, dar si despre atacul de cord. Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei, nu apă rece. Poate e timpul să adoptam și noi obiceiul lor la masa.
Pentru cei carora le place sa bea apa rece, acest articol li se adreseaza direct.

Este plăcut sa bei un pahar cu apa rece după masa, dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. Va incetini digestia. Cand aceasta reactioneaza cu acidul, va fi absorbita de intestine mai repede decat mâncarea solidă.Trece in intestine si foarte rapid se transforma in grasime si duce la cancer. Este cel mai bine sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa masă.

Simptome comune de atac de cord.

Un punct serios referitor la atacul de cord.
Ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord se manifestă prin „durerea bratului stang”.
Atentie la dureri intense in zona falcilor. S-ar putea sa nu aveti niciodata prima durere in piept in timpul atacului de cord. Nausea (ameteala) si transpiratia intensa sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc. Durerea la fălci te poate trezi din somnul adanc. Sa fim atenti. Cu cat stim mai mult, cu atat avem mai multe sanse de supravietuire.

Un cardiolog spune ca fiecare care citeste acest mesaj si-l trimite la 10 oameni poate salva cel putin o viata. Citeste si trimite unui prieten. Ai putea salva o viata. Deci, fii un prieten adevarat si trimite-l tuturor prietenilor tai.

Secretul dezvăluit

Licoarea ce ne-ar scăpa de coşmarul chimioterapiei
Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătoarea boală canceroasă prieteni, rude sau colegi. Cu toţii îşi leagă speranţele de chimioterapie, metodă terapeutică folosită în lumea întreagă, crezând că această metodă îi va ajuta să scape de cumplitul flagel. Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi în secţiile de oncologie!

Am cunoscut atâţia bolnavi de cancer care înfruntă efectele secundare ale acestei terapii, adulată şi dispreţuită în egală măsură… Uneori, după multă suferinţă, rezultatele chimioterapiei au prelungit viaţa unor bolnavi. Alteori, celula canceroasă hrăpăreaţă n-a mai dat nici o şansă bolnavilor.

O alternativă…După ce ani de zile au spus pacienţilor că această terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărât să prezinte şi o cale alternativă de tratament a cancerului. Într-un studiu, aceşti temerari specialişti, au prezentat efectele negative ale chimioterapiei.

Printre altele, cercetătorii menţionează că tratamentul prin chimioterapie care presupune „otrăvirea” celulelor canceroase cu rată mare de creştere sunt distruse şi alte celule cu creştere rapidă din măduva spinării, tractul gastro-intestinal etc., iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plămânii sunt iremediabil afectate.

Specialiştii renumitei clinici au demostrat că o metodă modernă în
lupta cu această cumplită boală poate fi aceea a înfometării celulei
canceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a împiedica celula canceroasă să se multiplice.

Dar există un miracol anticancer, păstrat în mare secret.
O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu
competenţe în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie care ne-a tăiat respiraţia!
Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie.

Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural,
foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi. Rezultatele au fost remarcabile !
O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au
făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat.

În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenţie.

Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.
Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer.

După mai bine de 20 de probe de laborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extractul din lămâie cu bicarbonat acţionează de 10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii.
Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase.În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.

Mod de preparare:

Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie, se prepară astfel:
– într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi, apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.
– în dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează.
În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat.
Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod.
De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.
O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa. Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind „e în ordine”.
Nu vă costă nimic să încercați, fiti deschisi la minte si nu vă mai lăsați manipulati; simtiti ce este bun pentru dumneavoastra.
Acest mesaj nu spune sa renuntati la recomandarile medicale; fiecare face ce i se potriveste cel mai bine.

Sursa: ascensiuneaspiritului.blogspot.com


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


15 COMENTARII

 1. N-am citit in viata mea o aberatie mai mare.
  Mai trist este ca sunt o multime de fraieri care nu au macar cunostinte elementare si se iau dupa voi !
  Aveti idee cata sare contin alimentele pe care le consumam zilnic, raportat la cat avem nevoie defapt?
  Colesterol HDL din slană?! Tampitilor !

 2. Sunt sigur ca cei care ne atentioneaza asupra exceselor se refera, in mare parte, cazurilor in care patologia este instalata.
  Problema cea mai grava este ca ne-am pierdut bunul simt. Apropo..tensiunea arteriala de aviator era 120/70 nu 130/80.
  Cititi si carti de fiziologie si fiziopatologie nu doar articole.

 3. Cand munceam ca Maistru pe un santier ,AVERAM un tata si un fiu nazravan CEI cu care dormea in acelasi dormitor IMI spuneau Mestere Baiatul asta pune mana la instalatile de curent si se electrocuteaza IAM chemat si leam zis DE ce Raspunsul de atunci il dau si acum citind Comentariul TATAL mia zis ,ce aveti cu baetul meu face Ex- perente,sa invete meserie.ASA si cu Zahar Sare si grasimi ,

 4. Inca un articol tampit si inutil, e evident ca tipii vorbeau de zaharul alb boilor, nu de zaha consumat direct din diverse fructe si legume .Iar grasimile sunt aproape inutile pentru corp boilor, mai ales colesterolul, corpul foloseste vitaminele sa digere grasimile, aceleasi vitamine pe care le irositi la slanina voastra minune, matraguni fara minteApoi colesterolul este produs de corp la fel de usor cum produce el par.Vitaminele sunt folosite pentru grasimi, nu colesterolul, el e material de constructie, nu vitamina sa il folosesti sa filtrezi ceva.Dar la faza cu pastilele si sarea e adevaat, pastilele sunt doar pilula nebunilor care cred in vinbdecare fara nutrieni si fara timp.Si o sa va minuneze faptul ca doctorii is asa prosti si inutili si au lucrat cu atatea substante artificiale ca nu fac diferenta dintre sare artificiala si naturala,aia naturala ii plina cu atatea minerale ca nu tin minte lista, aia artificiala e doar iod sintetic si otravitor pentru creier, plus clorura de sodiu.In timp ce sarea naturala are un tabel intreg

 5. DOAMNE SFINTE CE PROSTII!!! Eu am crezut ca e caterinca articolu… doamne fereste… apai sincer trebuie sa-si faca si selectia naturala treaba. Credeti tampeniile astea ca si asa suntem prea multi pe planeta

 6. 10 + 🙂 si asta ptr ca : este simplu > SAREA IODATA , Neconsumata adegvat , Ne Dauneaza ,mai ales noua , 1 popor aflat la Granita cu CENOBIL , Care daca mi-amintesc bine ne-a RADIAT BINI DI TAT si de atunci , Glanda Tiroida ne da peste cap Toate organele din corp . PUNCT . dar daca nu vom merge de 3 ori pe zi la ,, farmaciile Inimii ” sa ne Indopam cu fel si fel de pastilute Sofisticate -EXPERIMENTALE – ….ce mama lui Dracula de colac o sa mai pape unii popi ??? e chiar simplu + Banca iti i-a casa , Farmaciile te fac Cobai iar Spitalele te ”Opereaza ” cu bisturiul de la morga ….si uite asa se Conduce Lejer Lumea …ca sa nu te mai doara capul de banii ,, cocalarilor ” din Pana ma !!!!! AVEM NET SA IL FOLOSIM CU FOLOS – SA NE LUMINAM FRATILOR ca sa dus naibii NEAMUL ROMANESC si in 2016 spre 2017 suntem ca pe vremea Inchizitiei del arse pe bietul Galileo drept de pomana – CA E ROTUND PAMANTUL .si-l vazuram chiar suficient de clar ….VAX – POPOLI !!!!!!!

 7. MA INTREB DACA SE MACEREAZA COAJA DE LAMAIE DE SEARA PANA DIMINEATA DACA ESTE FIARTA INAINTE DOAR UN MINUT, FARA A SE TAIA MARUNT SAU MACINA SI UN KG APA LA DOUA LAMAII E MULT SI NU SE SIMTE GUSTUL LAMAII SI O LINGURITA DE BICARBONAT ? CEVA NU SE LEAGA

 8. mai potrivit romanilor este catina. Fructele de padure sunt prietenele de mii de ani ale romanilor, iar catina e regina lor.
  O alta problema este calitatea apei; e suficient sa cautam un izvor de munte cu apa mai pura decat orice din supermarket.

  Ce nu acopera articolul este de importanta linistii sufletesti, pacii, fericirii interioare. Deseori boala este materializarea trupeasca a suferintei interioare.

 9. foarte bun articol , in sfirsit cineva are curajul de a publica despre lucruri mai normale , e foarte important sa ne ingrijim de sanatatea noastra fara sa ne indopam cu medicamente ci doar in stil naturist cum o faceau si bunicii nostrii . Eu ma consider o persoana normala cu multe dioptrii la ochelari dar in rest sanatoasa . limonada de care se vorbea innainte se face cu lamai galbene aceleasi lamai se folosesc pentru tratarea racelilor afoniei … RETETA /sucul de la o lamaie si de la trei portocale se incalzeste atit cit sa poata fi baut dar sa nu ajunga la fierbere 1/2 min se adauga o lingurita de miere de albine naturala si se bea . se poate repeta de 3/4 ori pe zi .se aplica ocazional, daca esti sanatos poate fi un capriciu substituie cu succes ceaiul de la ora cinci pe timp de iarna . Sanatate maxima tuturor !

 10. Foarte bun articolul dar, un pic incomplet… Ce fel de lāmåi se pot folosi: verzi-lime sau cele galbene? Si cåt timp se tine aceasta cura-tratament?
  Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here