Tamara Buciuceanu-Botez împlinește azi 90 de ani. Cum arată marea actrița după ce doi ani nu a ieșit deloc din casă

0

Tamara Buciuceanu-Botez, supranumită „Doamna comediei româneşti“, împlinește 90 de ani, iar publicul şi lumea teatrului şi a cinematografiei nu au uitat-o. Este una dintre cele mai mari actriţe pe care le-a dat România, cu o carieră de peste 65 de ani, fiind sărbătorită la finalul lui 2018 pentru întreaga ei carieră. .

Tamara Buciuceanu a afirmat că este fericită că lumea nu a uitat-o şi că, dacă după 65 de ani de carieră încă este aplaudată, înseamnă că şi-a făcut meseria aşa cum trebuie: „Să ştiţi că bucuria mea de astăzi este că nu m-aţi uitat. Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă“.

Emoţionată şi cu braţele pline de flori, actriţa care va împlini anul acesta pe 10 august, 90 de ani, a ținut să le mulțumească tuturor celor care nu au uitat-o, recitându-le și câteva versuri: (vezi clipul întreg mai jos începând cu minutul 59:00)

„Când nu veți mai mirosi flori de câmp pe scenă seara / Poate vă veți întreba atunci unde-o fi plecat Tamara?

 

La finalul anului trecut, cel care a spus foarte multe cuvinte de laudă la adresa Tamarei Buciuceanu a fost Ştefan Bănică, actor ce a jucat în „Liceenii“ alături de aceasta şi care a comparat-o pe actriţă cu o nestemată rară.

„Ei trebuie aniversaţi şi trebuie aplaudaţi şi ridicaţi în slăvi cât sunt în viaţă. Noi, românii, avem acest senzaţional obicei de a face mare tam-tam după. Nu mă interesează după.

Acum trebuie să o facem, cât sunt în viaţă. Dacă merită o statuie, fă-i o statuie. Ce avem noi aici este un unicat, o nestemată rară pe care am prețuit-o şi o prețuim“, spunea în urmă cu doar câteva luni Ştefan Bănică.

Urmăriți in clipul de mai jos cuvintele memorabile adresate de Ștefan Banica junior la adresa Tamarei Bucuceanu Botez, la finele anului trecut. (începând cu minutul 1:09:38)

Potrivit informațiilor din presă, apariția de anul trecut a însemnat foarte mult pentru Tamara Buciuceanu, deoarece ea nu mai fusese văzută în public timp de doi ani, din cauza unor probleme de sănătate care nu îi dădeau pace şi din cauza cărora nu mai ieșise din casă.

sursa click.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here