Tânăr român de 27 de ani răpus de Covid-19. Nu a călătorit recent în străinătate

0

Un bărbat de 27 de ani din Sibiu a fost răpus de Covid-19. Tânărul a fost găsit fără suflare în apartamentul său.

Se pare că tânărul nu a călătorit recent în străinătate și nu se știe deocamdată de unde s-ar fi putut infecta, spun autoritățile.

DSP Sibiu a demarat o anchetă pentru a afla cu cine a intrat tânărul în contact.

Tatăl acestuia a declarat pentru Știrile PRO TV că a vorbit cu el luni, când tânărul i-a spus că se simte rău și i-a recomandat să meargă la medic.

Tânărul a fost găsit decedat pe 30 martie, în jurul orei 20.35, în apartamentul său din cartierul Turnişor, după ce fosta sa iubită a sunat la 112 întrucât nu reușea să mai intre în legătură cu el.

Poliţia Sibiu informa că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de Poliţie pentru a intrat forţat într-o locuinţă din municipiu, după ce fosta iubită a tânărului de 27 de ani a anunţat că acesta nu mai răspunde nici la telefon, şi nici la interfon.

Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Rezultatul a venit de abia joi, iar anunţul cu privire la deces a fost dat vineri seară.

Bărbatul de 27 ani a avut și anul trecut afecțiuni pulmonare, spune tatăl său, iar în 24 martie a chemat ambulanța. A fost consultat și trimis să se trateze în ambulatoriu cu pastile.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here