Articole adăugate recent

Căderea uriașă de ploi într-un interval de o oră a ridicat apele Cricovului Sărat la o cotă neatinsă vreodată, vineri, între orele 15.00 și 16.00.

”Pârâul, pe care îl treceai cu pasul, a devenit imediat o Dunăre, declară pentru AMPress, primarul Gheorghe Radu. O casă în care locuiau soțul de 26 de ani, soția de 22 de ani și cei patru copii ai lor, doi băieți și două fete, cel mai mare de șase ani, cea mai mică de șase luni, a fost luată cu totul de ape. Soția a fost salvată de noi la un kilometru mai jos, unde se agățase de o rădăcină din malul unei grădini, dar copiii, toți adunați pe o saltea, n-au mai putut fi găsiți. Pompierii îi caută, dar sunt șanse minime de a mai găsi pe cineva în viață”.

Tatăl copiilor își plânge disperarea, iar mama a fost luată de un echipaj SMURD și dusă la spital.

Din casa nefericitei familii nu a rămas decât temelia.

Primarul a mai declarat că intervine cu pompierii la Mireș, sat aparținător comunei Sângeru, unde două femei au fost luate de ape, dar ambele au fost salvate, parțial de noroc.

Comuna, una dintre cele mari ale județului Prahova, trăiește prima oară o asemenea tragedie.

UPDATE, orele 20,30: Fetița de trei ani, găsită în mâl, la circa un kilometru de casa luată de ape a fost intens resuscitată, dar fără rezultat. Plămânii, așa cum a declarat pentru AMPress unul dintre salvatori, au aruncat afară noroi, iar timpul de la înec pânâ când a fost găsită a fost de circa două ore. Copila nu a mai putut fi salvată. Ea a fost găsită la mică distanță de locul în care mama ei rezistase agățată de creanga unui pom, iar apele erau încă puternice.

Ceilalți trei frați nu au fost încă găsiți, dar practic nu există șanse să mai fie în viață. Speranțele au adunat pe malurile Cricovului Sărat cetățeni, pompieri, jandarmi care continuă la această oră căutările.

sursa am press


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Așa ceva n-a mai văzut Europa din 1947! Canicula a pus stăpânire pe Bătrânul Continent
loading...

NU RATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here