Articole adăugate recent

Un profesor din cadrul Universității Pittsburgh, care era pe punctul de a face o descoperire importantă privind noul coronavirus, a fost găsit fără viață în locuința sa. Potrivit autorităților, Bing Liu a fost împușcat mortal în ceea ce pare a fi o crimă urmată de sinucidere, relatează CNN.

În apropierea locuinței sale a fost descoperit trupul unui bărbat, despre care oamenii legii cred că ar fi autorul crimei.

Bărbatul a fost identificat ca fiind Hao Gu, în vârstă de 46 de ani, potrivi Pittsburgh Post-Gazette.

Potrivit polițiștilor, individul l-ar fi împușcat pe Liu, apoi s-a întors în mașina sa și s-a sinucis. Profesorul a fost găsit cu răni la nivelul capului, gâtului, abdomenului și la nivelul extremităților.

Reprezentanții Universității Pittsburgh au declarat că Liu făcea parte dintr-o echipă care studia diferite sisteme biologice în încercarea de a înțelege mecanismele celulare ale noului coronavirus, precum și baza celulară a complicațiilor de sănătate în rândul pacienților bolnavi de Covid-19.

„Bing era pe punctul de a face o descoperire semnificativă privind înțelegerea mecanismului celular al infecției cu virusul SARS-CoV-2 și al complicațiilor ulterioare”, au declarat colegii săi de la Universitatea Pittsburgh.

Membrii Departamentului de Medicină din cadrul universității și-au descris fostul coleg drept un cercetător și un mentor de excepție, afirmând că vor finaliza cercetările profesorului Liu „pentru a-i aduce astfel un omagiu”.

sursa universul.netVă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Bătaie de joc. Restaurantul lui Liviu Dragnea din Turnu Măgurele servea mâncare expirată persoanelor aflate în carantină
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here