Articole adăugate recent

Un profesor din cadrul Universității Pittsburgh, care era pe punctul de a face o descoperire importantă privind noul coronavirus, a fost găsit fără viață în locuința sa. Potrivit autorităților, Bing Liu a fost împușcat mortal în ceea ce pare a fi o crimă urmată de sinucidere, relatează CNN.

În apropierea locuinței sale a fost descoperit trupul unui bărbat, despre care oamenii legii cred că ar fi autorul crimei.

Bărbatul a fost identificat ca fiind Hao Gu, în vârstă de 46 de ani, potrivi Pittsburgh Post-Gazette.

Potrivit polițiștilor, individul l-ar fi împușcat pe Liu, apoi s-a întors în mașina sa și s-a sinucis. Profesorul a fost găsit cu răni la nivelul capului, gâtului, abdomenului și la nivelul extremităților.

Reprezentanții Universității Pittsburgh au declarat că Liu făcea parte dintr-o echipă care studia diferite sisteme biologice în încercarea de a înțelege mecanismele celulare ale noului coronavirus, precum și baza celulară a complicațiilor de sănătate în rândul pacienților bolnavi de Covid-19.

„Bing era pe punctul de a face o descoperire semnificativă privind înțelegerea mecanismului celular al infecției cu virusul SARS-CoV-2 și al complicațiilor ulterioare”, au declarat colegii săi de la Universitatea Pittsburgh.

Membrii Departamentului de Medicină din cadrul universității și-au descris fostul coleg drept un cercetător și un mentor de excepție, afirmând că vor finaliza cercetările profesorului Liu „pentru a-i aduce astfel un omagiu”.

sursa universul.netVă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Sistemul de învățământ este la un pas de a se bloca. Semnal de alarmă și apel urgent către instituțiile statului
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here