Articole adăugate recent

O folie de aluminiu între calorifer şi peretele exterior poate avea efecte extraordinare asupra facturii de încălzire. Dar nu numai folia de aluminiu, ci şi parasolarele pe care le folosim la automobil. Rezultatul este uimitor, merită încercat.

Acest truc ne poate ajuta să mai stopăm din pierderile de căldură din cameră. Nu este complicat, ci puţin mai greoi de aşezat folia în spatele caloriferului, din acest motiv se pot folosi şi acele parasolare pentru maşini care sunt tot din folie de aluminiu doar că mai groase şi mai uşor de plasat în spatele caloriferelor, chiar mai eficiente.

Multora nici prin gând nu le-ar fi trecut să îşi tapeteze peretele cu folie de aluminiu sau cu parasolare auto, de aceea merită încercat, rezultatul va fi unul mulţumitor. Nu este deloc inestetic, nici nu se observă în cazul caloriferelor moderne, iar efectul va fi aproape imediat: va radia căldura emanată de calorifer înapoi către cameră în loc să se oprească într-un perete de exterior rece şi neizolat corespunzător.

Si celor cu centrale termice de apartament este recomandat acest truc.Termostatul ambiental se va opri mult mai repede deoarece temperatura camerei va creşte într-un timp mult mai scurt datorită acestui truc.

sursa evz.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Buzoianca de 107 ani care sfidează timpurile in care trăim. Gătește singură, face focul si ar săpa si in grădină
loading...

1 COMENTARIU

  1. Ce se intimpla cu punctul de roua, unde migreaza . Cel mai sigur in spatele caloriferului izolat si neincazit si face mucegai . Alta solutie …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here