Un virusolog german contrazice multe teorii legate de coronavirus, inclusiv despre modul de transmitere – video

0

Articole adăugate recent

Invitat recent în studioul televiziunii germane ZDF, virusologul Hendrik Streek, directorul Institutului de Virologie al Facultății de Medicină din Bonn, contrazice câteva dintre teoriile care circulă la ora actuală în legătură cu noul coronavirus.

Expertul aduce noi informații privind simptomele COVID-19 și rezistența virusului pe suprafețe.

De asemenea, dând exemplu Germaniei, Hendrik Streek spune că o posibilă problemă pentru care pandemia este cu un pas înaintea cercetătorilor ține de strategia guvernamentală.

În Germania, de pildă, versiunea științifică oficială legată de COVID-19 este formulată de Christian Drosten, șeful secției de virologie a Spitalului Charite din Berlin. Drosten este acum locomotiva luptei sanitare împotriva coronavirusului în Germania.

Numai că, atrage atenția Hendrik Streek, prin polarizarea eforturilor în mâna unei singure echipe de cercetător, se pot omite aspecte vitale. Ca virolog, specialitatea lui Christian Drosten constă în depistarea acelor particularități care îl fac „special” pe acest virus, omițând însă felul în care interacționează SARS-CoV-2 cu sistemul imunitar, detaliu care ține de expertiza lui Hendrik Streek.

Urmăriți mai jos opiniile lui Hendrik Streek. Clipul are subtitrări în română, pe care le puteți activa apăsând butonul „CC” din dreapta ecranului.

Pandemia a lovit puternic Germania, cu peste 96.000 de persoane infectate. Dar procentul cazurilor fatale a fost remarcabil de mic în comparație cu cele din multe țări vecine, semnalează New York Times. Potrivit datelor furnizate de Berlin, în Germania au murit până acum mai puțin de 1.500 de persoane.

sursa universul.net


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here