Articole adăugate recent

Poliția a intrat în alertă pe plan național după ce doua femei, însoțite de doi copii, un băiețel și o adolescentă, fură tot ce găsesc mai scump prin magazinele mall-urilor din țară. După ce au dat lovitura în București și alte orașe importante, cei patru au fost surprinși, în urmă cu câteva zile, în două dintre magazinele aflate în incinta Iulius Mall Timișoara, de unde au furat mai multe produse.

Unul dintre magazinele vizitate a fost o florărie, cei patru venind cu tema bine făcută de acasă. După o analiză amănunțită a produselor disponibile și țintirea acelora cu prețuri deloc de neglijat, femeile intră în vorbă cu vânzătoarea, iar cel mic este trimis să scoată marfa din incintă. Astfel, în timp ce femeia și adolescenta întorc discuția cu vânzătoarea pe toate părțile, cel mic pitește aranjamente florale în valoare de câteva sute de lei, după care toți patru dispar (vezi video, jos).

Același lucru s-a întâmplat și la Douglas, un magazin care comercializează parfumuri. Conform Poliției, din acest magazin, cei patru au sustras produse în valoare de 2.200 de lei, paguba totală fiind în jur de 2.900 de lei.

„La data de 21 ianuarie 2020, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în data de 18 ianuarie 2020, persoane necunoscute au sustras din două societăți comerciale bunuri în valoare de 2.900 de lei, respectiv dintr-o societate comercială au sustras cinci parfumuri in valoare de 2.200 de lei și dintr-o altă societate au sustras două aranjamente florale în valoare de 700 de lei. Politiştii efectuează verificări în baza a două dosare penale deschise in rem pentru infracțiunea de furt calificat, pentru identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și tragerea acestora la răspundere penală”, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Cel mai interesant este faptul că cei patru „migrează” la fiecare câteva zile în alt oraș mare din țară, susțin surse din interiorul anchetei, aceștia fiind extrem de greu de prins și de tras la răspundere, cu atât mai mult cu cât copilul, cel care operează, are o vârstă fragedă și nu poate răspunde penal.

Sursa: voceatimisului.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Rămâi mut, daca citești aceste declarații ale celor care conduc lumea: "Populația este o problemă politică. Odată ce este scapătă de sub control, este nevoie de guvern autoritar.... pentru reducerea ei..."
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here