VIDEO: Natura se răzbună! Un versant, cu tot cu pădure, s-a prăbușit peste case la Azuga

0

O alunecare uriașă de teren s-a produs, în această seară, în Azuga. Versantul Baiului a luat-o la vale, cu tot cu pădure, iar pământul a blocat pârâul Azuga. Un întreg cartier, aflat la baza versantului, este în pericol să fie înghițit, iar oamenii au evacuat deja locuințele.

Mai mult, din cauza alunecării de teren, pârâul Azuga a fost blocat, iar acum există pericolul ca apa să se umfle și să iasă din matcă.

⚠️⚠️⚠️⚠️Alunecare masivă de teren în orașul AzugaPotrivit ISU Prahova, alunecarea de teren s-a produs în zona străzii Umbroasa.🔵🔵🔵Deși nu a ajuns încă la locuințe, preventiv, în această seară vor fi evacuate 20 de familii, deoarece există posibilitatea ca acesta să avanseze către locuințe.Din primele informații se pare că a fost afectat și cursul pârâului Azuga.⚠️Autoritățile locale vor stabili spații de cazare pentru familiile evacuate. La fata locului sunt 17 pompieri militari care acționează pentru a le veni în ajutor familiilor din zonă.

Publicată de ziarulprahova.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020

„În localitatea Azuga, pe strada Umbroasă, s-a produs o alunecare de teren. Alunecarea nu a ajuns încă la locuințe, dar, preventiv, în această seară vor fi evacuate 20 de familii, deoarece există posibilitatea ca aceasta să avanseze către locuințe.

Din primele informații se pare ca a fost afectat și cursul pârâului Azuga. Autoritățile locale vor stabili spații de cazare pentru familiile evacuate. La fața locului sunt 17 pompieri militari”, se arată într-o informare a autorităților locale.

Sursa: ziarulprahova.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Pană totală de curent electric în România in această iarnă? Explicațiile unui expert în energie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here