Omul de afaceri Viorel Cataramă a anunţat că vrea să se infecteze voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra mai multe idei ale sale. Soţia sa, care este medic, i-a dat replica: „Drumurile noastre se despart pentru o perioadă“

Viorel Cataramă a anunţat că vrea să se infecteze voluntar cu COVID 19 pentru a demonstra mai multe lucruri:

„Intenţionez să mă infectez voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra că: 1.Injectaţi cu frică, am acceptat mult prea uşor atât pierderea drepturilor noastre fundamentale, cât şi prăbuşirea economiei româneşti; experimentul funcţionează, pe viitor nu va mai fi nicio problemă să ne pierdem libertăţile atât de greu câştigate!

2. Metoda imunizării de grup, pe care am susţinut-o încă de la început, are aceleaşi rezultate (vezi Suedia, Olanda…), dar nu a falimentat ţară şi nici nu anulează drepturile şi libertăţile fundamentale (vezi şi declaraţiile Directorului Executv OMS, dr. Michael Ryan).

3. La ridicarea stării de urgenţă, coronavirus va continua să existe, însă vaccin nu; vom fi în aceeaşi situaţie ca la început, cu toţii ne vom infecta, se va demonstra că sacrificiile au folosit exclusiv unor scopuri care nu au nicio legătură cu ″grija″⁣ pentru populaţie!

4. Falimentarea României şi anularea drepturilor şi libertăţilor oamenilor fără o cauză obiectivă, trebuie sancţionata, într-un fel sau altul. Notă: nu neg existenţa COVID-19, spun numai că persoanele vulnerabile trebuie protejate, restul populaţiei trebuie să beneficieze de sfaturi competente, dar să aibă deplină putere de decizie a propriilor acţiuni.”

Soţia sa, medicul estetician Adina Alberts, nu este de acord cu decizia, aşa că a decis să-şi ia fiica şi să plece de acasă pentru a nu se expune acestui virus. „Ca medic, am văzut coronavirusul ca o ameninţare asupra oamenilor – pe care am jurat să-i protejez şi să-i ajut. Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o ameninţare asupra economiei. Şi vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant. Aşa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Ştiu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă şi de fiică.O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetiţa noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus”, a anunţat Adina Alberts pe Facebook.

Adina Alberts: „ÎNTRE MEDIC ŞI SOŢIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ!

Adina Alberts a publicat un mesaj în care spune că încă nu ne cunoaştem îndeajuns inamicul şi că o perioadă va pleca de acasă. Iată mesajul integral: „De zece ani merg braţ la braţ cu un om puternic. Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiţi în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivaţiile şi aspiraţiile proprii. El cu certitudinile şi deciziile lui. În orice familie există divergenţe de opinie. Şi consider că trebuie să avem înţelegere faţă de partener, să încercam să respectăm voinţa acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales. Aţi auzit probabil că Viorel Cataramă doreşte să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că “am făcut din ţânţar, armăsar”.

Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaştem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluţii rapide anti-Covid, m-au condus către nişte descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar “e sănătoasă la cap” (dacă îmi permiteţi un limbaj colocvial) şi, chiar dacă toţi am început să simţim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuşi cred că noi nu trebuie să fim subiecţi în astfel de experimente. Ca medic, am văzut coronavirusul ca o ameninţare asupra oamenilor – pe care am jurat să-i protejez şi să-i ajut. Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o ameninţare asupra economiei. Şi vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant. Aşa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Ştiu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă şi de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetiţa noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus. Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete” cu braţele deschise l-a făcut să ia această decizie. Cu sufletul îndoit, îi admir acest simţ al dreptăţii.

Citeste mai mult: adev.ro/q9y7f4Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Rusia, distrusă de pandemia Covid-19. Filmare de la morga unui spital: ,,Efectiv călcăm pe cadavre” - video
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here