Vrei să cumperi o mașină? Astea-s mărcile de care să te ferești. Iată ce probleme tehnice au!

0

Pentru întocmirea acestui top al maşinilor care ar trebui evitate de cumpărători au fost analizate subansamble importante, componente, recurenţa defecţiunilor şi impresiile proprietarilor.

Topul a fost făcut de Consumer Reports o publicaţie de specialitate care corelează rezultatele din testele personale cu răspunsurile din sondajele de satisfacție la care răspund proprietarii, potrivit promotor.ro, care preia această ierarhizare.

Fiat 500L – probleme la cutia de viteze, la sistemul electric, scor slăbuţ în test drive şi a ieşit cam şifonat şi din crash testul frontal IIHS (“Euro NCAP” în SUA – Insurance Institute for Highway Safety).

Ford Fiesta – înlocuieşti ambreiajul repede, se schimbă greu vitezele, face zgomote şi are problem cu electrica.

Chevrolet Tahoe / GMC Yukon – pentru probabil cel mult un roman care şi-o va cumpăra: vibraţii în volan, probleme la electrică şi probleme cu disopozitivele electronice dinăuntru.

Ram 2500 – pentru acelaşi proprietar de mai sus, maşina asta are şi ea vibraţii în volan, probleme cu senzorii de emisii, cu anumite piese din transmisia integrală şi, bineînţeles, cu electrica.

Tesla Model X – probleme cu sistemul de climatizare, iarăşi cu instalaţia electrică şi probleme cu softul de securizare a maşinii.

Chrysler 200 – intră greu în viteză câteodată.

Chevrolet Suburban – din nou probleme cu cele 8 trepte ale cutiei automate, la componente 4×4 şi la electrică.

Jeep Renegade – transmisie neperformantă şi, o premieră, probleme la recepţia posturilor radio.

Ford Focus – la fel ca la Fiesta, înlocuieşti ambreiajul repede, se schimbă greu vitezele şi patinează, maşina vibrează.

Cadillac Escalade este ultima maşină în acest raport Consumer Reports. Aici treaba e mai gravă pentru ca au fost proprietari mulţi care au înlocuit cutia de viteze cu totul şi în continuare au schimbat greu vitezele. Maşina mai are probleme şi la partea electrică, şi la tracțiunea integrală.

Citeste mai mult pe RTV.NET


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here