Articole adăugate recent

Patru dintre decedați sunt din Brătești, comuna Stolniceni Prăjescu, notează Ziaruldeiasi.ro. Într-o singură noapte au murit trei persoane. Un alt decedat este din Boldești, comuna Todirești. Polițiștii din Pașcani au ridicat și mai multe sticle cu spirt de la magazinele sătești din zonă.

Doi cetățeni arabi sunt vizați de anchetă, ei fiind suspectați ca au produs și distribuit spirt ce conținea, în loc de alcool etilic, alcool metilic. Cei doi ar fi vândut spirtul la Iași, în luna aprilie, unui afacerist local care are un punct de desfacere la depozitul Phoenix. De acolo, pentru câțiva lei sticla, în luna aprilie, sute de recipiente de spirt au fost vândute în satele din județ. Este vorba de spirt Santo Med. Afaceristul Ciprian Barticel este cel care vindea produsul în special magazinelor sătești din Iași.

După ce a aflat că alcoolul este toxic, acesta a strâns înapoi o parte din marfă, pe care a dat-o polițiștilor, susțin surse din anchetă. Barticel a declarat ca el nu a știut că alcoolul este contrafăcut, fiind doar un intermediar. Ancheta este condusă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Ciprian Barticel a cumpărat spirtul ucigaș în perioada 10 – 13 aprilie, de la cetățeanul arab pe care îl știe sub numele Zaher. Pe 28 aprilie, după ce au început să apară decesele, Barticel a predat Poliției aproape 200 de sticle pe care le-a recuperat din județ, mai scrie Ziarul de Iași.

Citeşte întreaga ştire: Zece oameni din Iași au murit după ce au băut alcool sanitar contrafăcut


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Din 15 mai s-ar putea da drumul la nunți și petreceri în România
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here